Prvi totalni modni promašaj Melanije Tramp: Antilop od glave do pete u najkritičnijoj boji! (FOTO)

Printscreen/Instagram

Moda

Prvi totalni modni promašaj Melanije Tramp: Antilop od glave do pete u najkritičnijoj boji! (FOTO)

Izgleda u najmanju ruku – čudno

Prva dama Amerike Melanija Tramp, koju žene širom planete prate preko društvenih mreža i trude se da kopiraju njen fenomenalan stil odevanja, napravila je modnu grešku. Da budemo blagi.

Neki bi rekli, napravila je svoj prvi totalni modni promašaj!

Naime, lepa Slovenka se pridružila svom suprugu Donaldu Trampu u vrtu Bele kuće na ceremoniji „Pošteda ćurana“, koja se tradicionalno održava pred Dan zahvalnosti.

Za ovu priliku odlučila je da se obuče u braon od glave do pete, pa je tako ponela braon strukirani antilop kaput ukrašen pojasom i dugmićima u identičnoj nijansi, uz koji je ponela visoke čizme u potpuno istoj boji, takođe od antilopa, koje su sezale do ispod kaputa.

Tako je Melanija bila potpuno pokrivena braon antilopom, koji zbog svoje strukture menja boju na mestu na kojem ga dodirnete, pa se prva dama veoma čudno „presijavala“ sve vreme.

Čak se i kosa prve dame „stopila“ sa odećom, pa je ovaj stajling ostavio toliko loš utisak na modne kritičare, da su ga nazvali prvim totalnim modnim promašajem lepe Slovenke.

Čini se da je Melaniji ovaj praznik „kritičan“ kada je u pitanju moda – i prošle godine se našla na meti kritika, ali i podsmeha zbog kaputa koji je nosila za ovu istu priliku.

Da li se vama dopada ili se slažete da je braon antilop od glave do pete totalni modni promašaj?

Stil.kurir.rs

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Moda

To Top