Milan Popović o Severini: Neke stvari sebi jedna majka ne sme dozvoliti

Printscreen

Poznati

Milan Popović o Severini: Neke stvari sebi jedna majka ne sme dozvoliti

REAKCIJE javnosti na privremenu sudsku meru prema kojoj je starateljstvo nad malim Aleksandrom dodeljeno Severininom bivšem partneru Milanu Popoviću, se ne stišavaju.

Nakon što je utvrdio da dete neće seliti iz Zagreba te da se ne radi o oduzimanju deteta, preduzetnik je sa srpskim medijima podelio svoju stranu priče, a između ostalog odgovorio je na pitanje smatra li Severinu dobrom majkom.

„Ne mogu odgovoriti na ovo pitanje, ali činjenica je da su se u poslednje vreme dogodile stvari koje sebi jedna majka nije smela dozvoliti. Ovde se ne radi o oduzimanju deteta majci, kako to Severinin PR tim uporno pokušava predstaviti u medijima. Dete će ubuduće jednostavno više vremena provoditi kod mene, a manje kod mame“, izjavio je Milan za Kurir.

Dodao je da smatra da je ovakva presuda trebala biti donesena i ranije.

„Ova presuda je trebala biti donesena odavno. Postupak se oduljio zbog Severininih nedolazaka na ročišta i taktike odugovlačenja njenog tima advokata. Zadovoljan ili nezadovoljan, u ovom trenutku to nije bitno. Bitno je da je ovakva presuda najbolja za naše dete“, tvrdi Milan.

Još jednom ističe da će sin moći videti majku kad god to bude hteo.

„Kao što znate, ja se aktivno zalažem za zajedničko ravnopravno roditeljstvo i namera mi je tako i nastaviti. Naravno da ću prvo predložiti Severini da dete bude s njom ako ja budem sprečen i da ću je maksimalno uključiti u sva bitna pitanja koja se tiču deteta, ako ona to bude htela“, kaže on.

Na upit kako je sinu objasnio da će živeti kod njega, rekao je da ne može pričati o detaljima koji se tiču deteta, no istaknuo je da smatra da on i Severina imaju jednaka prava.

„Naša prava su uvek bila i biće jednaka, nadam se da će to i Severina uskoro shvatiti i da ćemo moći napokon pružiti prekrasno mirno detinjstvo našem sinu“, zaključio je Popović.

Severina je nakon ove presude dobila veliku podršku javnosti, a ne oglašava se nakon što je na društvenim mrežama objavila dirljivu poruku za sina. Njen je advokat najavio žalbu.

Izvor: Kurir

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top