Zlatno pravilo ishrane Megan Markl zbog kog će zauvek imati 50 kg

Poznati

Zlatno pravilo ishrane Megan Markl zbog kog će zauvek imati 50 kg

Megan Markl je visoka 171 cm i ima samo 50 kg. Za idealnu figuru ona vežba jogu i hrani se uvek isto. Međutim, često se počasti čašom vina i omiljenim pomfritom. Kako joj onda uspeva da uvek zadrži istu kilažu?
Sasvim sigurno, Megan Markl podržava i praktikuje zdrav način života. Ima dosta fotografija na internetu, na kojima odlazi na trening, ili trenira jogu. U jednom intervjuu je priznala da uživa ponekad u torti i omiljenom vinu, ali da to ni na koji način ne utiče na njenu figuru.

Megan Markl prati zlatno pravilo pravilne ishrane: odmah nakon buđenja, pije čašu tople vode sa limunom. Pomaže telu da se probudi i napuni energijom. Ovaj standardni ritual, svakodnevno obavljaju mnoge holivudske poznate ličnosti. Megan nikad ne zanemaruje doručak. Za ručak, ona jede salatu i malo proteina, meso, riba, roštilj bez ulja, a za večeru – pastu ili biftek sa sosom od tikvica sa niskim sadržajem kalorija.

Inače, Megan Markl voli da kuva. Čak ima i poseban recept za ovaj sos: tikvice fino seče na kockice i zagreva ih u tiganju, bez ulja. Kada su tikvice propržene i mekane koristi blender i dobija sos koji kombinuje sa svim proizvodima ili pojedinačno jede kao zasebno jelo.

Približni dnevni meni:
Doručak: ovsena kaša sa bananom i medom ili javorovim sirupom ili puding sa čia semenom.

Ručak: salata od povrća i komad ribe (meso) ili pasulj;

Užina: jedna zelena jabuka, bademi ili povrće i voće

Večera: testenine sa tikvicama i parmezanom i čaša crvenog vina.

U njenom frižideru uvek se nalaze humus, šargarepa, pahuljice, bademovo mleko i piletina. Međutim, kada joj dođu prijatelji uživa u pomfritu u neograničenim količinama i morskim plodovima, a takođe pije i milkšejk. To se retko, ali ipak dešava.

Bez obzira što se nekad opusti i uživa u omiljenoj hrani, Megan godinama ima istu težinu.

Izvor: zenskimagazin.rs

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top