KAD ALEKSANDRA PRIJOVIĆ DOĐE NA PIJACU „Teško mi je da se budim rano, a kad pazarim NE PITAM KOLIKO KOŠTA“

instagram

Poznati

KAD ALEKSANDRA PRIJOVIĆ DOĐE NA PIJACU „Teško mi je da se budim rano, a kad pazarim NE PITAM KOLIKO KOŠTA“

Pevačica Aleksandra Prijović priznaje da joj svakodnevne obaveze ne padaju teško i otkriva da kada joj se nešto dopada ne razmišlja da li je to na sniženju.

Aleksandra važi za jednu od najpopularnijih naših pevačica, ali joj svakodnevne obaveze nisu strane.

– Volim da odem na pijacu, a u prodavnicu idem stalno. Jeste da mi je teško da se budim rano, ali postoje dani kada odlučim da ustanem ranije i odem na pijacu. Navika je čudo, već osam godina petak i subota legnem u pet, šest ujutru i onda ne mogu da dođem sebi tokom nedelje. Sada kada imam dete budim se u toku noći. Dovoljno je jednom da se probudim, pa mi se dan poremeti i onda se budim kasnije oko 11 – objašnjava muzička zvezda, a na pitanje da li kupuje na sniženjima kaže:

– Kada nešto volim da pijem i jedem, ne gledam koliko košta.

Aleksandru kolege i publika hvale da ima besprekoran stil odevanja poslednjih meseci.

– Pomaže mi Tijana Todorović oko stajlinga. Bukvalno ne izađem iz kuće, a da je ne pozovem i pitam šta da obučem. Zovem je i za privatne potrebe. Ona je tu za mene u svakom trenutku. Volim lepo da se obučem i mnogo novca trošim na to, ali šta ću, kao i svaka žena volim da lepo izgledam.

Aleksandra za reprizu Nove godine peva na trgu u Banjaluci, ali još uvek nije odabrala kreaciju za to veče.

– Nisam još uvek pronašla kreaciju za to veče. Ovih dana treba da odaberem sajlinge, pošto oko Nove godne radim desetak dana – otkriva ona, a za taj nastup kaže:

– Jako me raduje što pevam u Banjaluci. Pevala sam dva puta tamo, zaista je bilo fenomenalno. Publika me je tako dočekala da sam bila oduševljena i rekla sam: “Jedva čekam da dođem opet”. Na moje veliko zadovoljstvo pevam 1. januara u Banjaluci na trgu. Sigurna sam da ćemo se lepo provesti i da će to biti veče za pamćenje.

Repertoar za koncert u Banjaluci tek treba da pripremi.

– Sledeće nedelje treba da imam probe sa bendom. Potrudićemo se da bude što bolji repertoar i da se svi lepo provedu – ističe pevačica.

Neodlučna za singl

Aleksandra Prijović je letos izdala dve pesme “Neponovljivo” i “Bogata sirotinja”, a ovih dana radi na drugom studijskom albumu. Sa svojim timom još uvek se dogovara da li da publiku pred album obraduje jednom novom pesmom.

– Pripremam album, ali još uvek nisam sigurna da li ću pre toga objaviti singl. Album svakako naredne godine – rekla nam je Aleksandra.

Izvor: Blic

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top