Osobine žena koje muškarci žele, ali ih se veoma plaše

pixabay.com

Ljubav i seks

Osobine žena koje muškarci žele, ali ih se veoma plaše

Njena sloboda izbora vas plaši, ali ona je ta koja treba da vas uveri da ste vi za ovu ženu – najbolji.

Jaka žena; To je žena koja ima unutrašnje jezgro ili, drugačije rečeno, tvrd karakter.​ Nije zao i žestok, već baš tvrd. Ovo je osoba koja ima principe, uverenja i snaga volje kod nje je takvog reda koja joj omogućava da se nosi sa gotovo svim životnim teškoćama.

Reč „jak“ na isti način može se odnositi i na muškarce, nemajući u vidu fizičku snagu. Jaka osoba je ona koji ustaje ako se spotakne ili padne. Uvek se podiže. Šta god da se desi. U tom smislu, muškarcu je dobro da pored sebe ima jaku ženu.

Zato što se ona neće rasplakati, ako se razboli – ona ​​će ga lečiti i učiniti sve što je moguće, što zavisi od nje. Ona mu neće pribacivati zbog nedostatka novca, ako izgubi posao – ona ​​će raditi sama. Ona će podizati decu, bez obzira da li je otišao na poslovno putovanje šest meseci ili je uvek u blizini.

Jake žene, radile se u fabrikama i kombinatima i po 12-14 sati, išle u rat. Tako da snaga ne zavisi od pola. To je univerzalna kategorija.

Nezavisna žena; Ovo je najbolnija za muškarca reč. Zašto? Zato što većina njih, po pravilu, utiče na nezavisnost žena od muškaraca. Ili oni tako doživljavaju ovu reč.

Ali nezavisna žena za muškarca je dodatni bonus. Ona i bez njega čvrsto stoji na nogama. Neće mu visiti o vratu ili se držati za noge: „Pa, vodi me sa sobom … Pa, uzmi …“, ona će imati puno svojih poslova. Ona neće moliti za novac – imaće svoj.

Ona će prihvatiti poklon samo tada kada on poželi da je učini srećnom – ona ​​neće prodavati odnos prema njemu za poklone. Možete biti sigurni da ako je s vama, to je samo zato što vas voli, a ne zato što joj je potreban stan, sredstva, boravišna dozvola, posao ili nešto drugo.

Njena sloboda izbora vas plaši, ali ona je ta koja treba da vas uveri da ste vi za ovu ženu – najbolji. Samozadovoljna žena; Opet, se smatra sinonimom za reč „nezavisna“. A to nije ista stvar. Svaka psihički zrela osoba treba da bude samozadovoljna. To ne znači da joj ne treba društvo, to znači da je cjelovita, potpuna ličnost.

​Osoba koja je shvatila, ako ne sve svoje komplekse, onda mnoge od njih. Osoba koja je spoznala svoju suštinu, i može da igra, menja maske, lako i slobodno, ili da baš svesno živi bez maski. Osoba kojoj ne treba druga osoba pored nje za sreću.

Drugi može da učini da dublje i intenzivnije doživi neke trenutke. Ali ne može jednoznačno odrediti da li će biti nesrećna ili zadovoljna. Samozadovoljna žena, kao samozadovoljni muškarac, dobrovoljno stupaju u vezu. Oni žele zajedno da osete ljubav, otkrivaju neke svoje strane, daju i primaju.

Samozadovoljna žena neće ući u ljubavnu zavisnost, iscrpljivati svojom histerijom muškarca, praviti od sebe Majku Terezu ili prikazivati Hrista raspetog na krstu. Samozadovoljna žena jednostavno nema potrebu za tim.

Opet, ako vas ona izabere, znači nada se da ste vi u redu, a zajedno će vam biti samo bolje: niko nikoga neće spašavati, lečiti, juriti i pratiti. Samo između samozadovoljnih ljudi je moguća LJUBAV.

Sa ljubavlju.

infpult.info

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Ljubav i seks

Popularno

To Top