POSTALI SU VEOMA PRISNI: Između Milice i Stefana Živojinovića su se videle ISKRE i privlačnost, ali je jedna koleginica pokvarila sve?

instagram

Poznati

POSTALI SU VEOMA PRISNI: Između Milice i Stefana Živojinovića su se videle ISKRE i privlačnost, ali je jedna koleginica pokvarila sve?

Mesecima se spekuliše o njihovom odnosu

Priča se da između Milice Pavlović i pevača Stefana Živojinovića postoji nešto više od prijateljstva, a njih dvoje nikada potvrdili ili negirali ove tvrdnje. Međutim, desila se simpatična smena na jednoj žurki.

Milica i Stefan bili su za istim separeom, ali ih je omela Kristina Koja Kockar, koja je sedela sa njima.

Kako su prisutni prokomentarisali, između Milice i Stefana su sve vreme sevale varnice i u vazduhu se mogla osetiti ljubavna energija koju ovo dvoje mladih zvezda navodno gaji već mesecima.

Ipak, mogući konkretni koraci u konačnom ostvarenju ove ljubavne romanse omela je Kija koja je sve vreme sedela između njih dvoje.

Podsetimo, Stefan Živojinović početkom leta se poneo kao pravi džentlmen, pa je atraktivnu pevačicu Milicu Pavlović automobilom dovezao do jednog prestoničkog restorana na ručak.

Njih dvoje su tada, nakon skoro dva sata napustili lokal, a Živojinović ju je dopratio do svog automobila i kao pravoj dami otvorio vrata. Zajedno su se odvezli u nepoznatom pravcu.

Izvor: Glossy

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top