Svi pričaju o crnoj haljini kraljice Leticije: U njoj svaka žena izgleda kao milion dolara! (FOTO)

Moda

Svi pričaju o crnoj haljini kraljice Leticije: U njoj svaka žena izgleda kao milion dolara! (FOTO)

Toliko zavodljiva, a u isto vreme izuzetno diskretna, pristojna i elegantna

Modni izbori španske kraljice Leticije uvek se komentarišu. Uglavnom pozitivno, ponekad negativno, ali poslednjim izdanjem, supruga španskog kralja Felipea uspela je da zaustavi dah svima koji su se našli u istoj prostoriji s njom!

U pitanju je veoma zavodljiva, a u isto vreme vrlo diskretna, pristojna i elegantna crna haljina, koju je fenomenalan izbor detalja učinio savršenom.

Mrežica na ramenima zavodi, rese koje padaju čak do kukova lepršavo „prate“ kraljicu, dok strogu midi dužinu ublažava seksi kroj koji prati siluetu, i daje dodatnu dozu glamura i elegancije.

Uz ovako efektnu, a opet tako jednostavnu haljinu, koju potpisuje čuveni Hugo Bos, ne treba vam puno dodataka. Toga je bila svesna i kraljica Leticija, pa je ponela samo klač torbicu i crne Manolo Blanik salonke sa visokom štiklom i zanimljivim radom.

Nije bilo potrebe ni za puno nakita – kraljica je ponela jedan diskretan prsten na kažiprstu i par dijamantskih minđuša, baš u kraljevskom stilu.

Šminku je pojačala, budući da je u pitanju bila večernja prilika, a savršeno ispeglanu kosu pustila je da pada.

Mnogi su komentarisali da je ovo jedno od najboljih modnih izdanja kraljice Leticije od kako je kročila na javnu scenu, a dame širom sveta komentarisale su na društvenim mrežama kako bi za poklon za praznike najviše volele baš jednu ovakvu haljinu.

Da li se vama dopada? Da li biste poneli ovu crnu haljinu? Podelite sa nama u komentarima!

(Stil.kurir.rs)

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Moda

Popularno

To Top