Horoskop za uspešne žene od 9. do 15. decembra: Krajem nedelje mogući su finansijski dobici!

pixabay.com

Lifestyle

Horoskop za uspešne žene od 9. do 15. decembra: Krajem nedelje mogući su finansijski dobici!

Niko ne može da uradi vaš posao bolje od vas samih

Zvezde su na na našoj strani. Očekuje vas mirna i prijatna nedelja na svim planovima.

Ova nedelja najavljuje da će biti dobra za mnoge od vas. Zima uveliko traje, a ovo je vreme „obnavljanja“ planeta, ali i naših života. Sve nevolje ostavićemo u prošlosti i neće nas ni na koji način ugrožavati. Mnogi predstavnici različitih znakova zodijaka biće iznenađeni kada će primetiti da će im se raspoloženje popraviti samo od sebe, odnosno bez nekog posebnog razloga.

Sada je savršeni trenutak da organizujete svoj odmor. Neka bude i kratak, nije važno. Bitno je da uradite to za svoju dušu. Za svečanosti i veća dešavanja biće prilike. Posvetite se svom dobrom raspoloženju i potrebama. U narednih 7 dana imaćete sjajnu mogućnost da osetite blagostanje. Neki će primetiti da im se intuicija izoštrila.

Na profesionalnom polju biće mirno. U ljubavi su moguća prijatna iznenađenja, ali ovaj period ne obećava neka vedra dešavanja. Krajem nedelje mogući su finansijski dobici.

Ovan

Obratite pažnju na stvari koje vas okružuju. Oni neće oblikovati vaš život, ali će napraviti energetsko polje oko njega. Tako da ako nešto osećate da treba da se popravi ili „očisti“ uradite to odmah.

Bik

Ne ulazite u rasprave. Pokušaće da vas iznerviraju, ali pametnijis te od njih. ponekada je bolje pretvarati se da ste poraženi, a onda preuzmite stvar u svoje ruke i zadajte poslednji udarac.

Blizanci

Preporučuje vam se da se ne bavite nikakvim većim poduhvatima. Pun Mesec je 12. decembra i baciće senku na celu nedelju. Bolje je da se odmorite, razmišljate o pozitivnim stvarima i bavite se vežbanjem radi zdravlja.

Rak

Ne pokušavajte da rešite zadatke koji vam nisu dati. Voda ne može uvek da otopi stenu. Ponekad je potrebno da pokažete domišljatost, pa pokušajte da koristite atipične pristupe za takve probleme.

Lav

Neki će pokušati da vas razbesne i naljute, ali vi nećete odgovarati na provokacije. Umete da kontrolišete svoje emocije. Ne dozvolite drugima da vam to oduzmu.

Devica

Pokušavate da pobegnete od nekih poslova i obaveza. To nije u redu. Predstojeća nedelja će biti povoljna da završite započete stvari. Inače će vas stalno vraćati unazad.

Vaga

Neko će vam ponuditi pomoć, ali ne prihvatajte je. Malo je verovatno da će neko umeti da se bavi vašim stvarima bolje nego što to vi sami znate. Zato vodite računa o svemu i postanite i vođa, ako treba.

Škorpija

Sa mnogim ljudima s slažete. Pokušajte da sačuvate takvu sliku u njihovim očima, iako to nije lako. Imate veliku odgovornost, ali umete da se nosite sa svim. Zvezde ne sumnjaju u vašu sposobnost.

Strelac

Moraćete da razmislite o jako bitnoj stvari tokom sledeće nedelje. I ne pomišljajte da možete izgubiti posao. Razumevanje stvari onakvim kakve jesu je važan proces, što često može biti još bitnije od same akcije.

Jarac

Neko blizak vama očekuje vašu pažnju i zaštitu. Dajte mu duplu pažnju. Kao rezultat, ne samo da ćete učiniti dobro delo, već ćete osetiti i zahvalnost.

Vodolija

Spremite se, imate puno toga da uradite. Neće sve biti jednostavno, teški zadaci su pred vama. Od nekih ćete morati i da se povučete na sigurno. Ali, rezultat će vam se jako svideti. Na kraju će sve ispasti i bolje nego što ste očekivali.

Ribe

Nedelja nije pogodna za poslovne poduhvate. Za vas bi mnogo bilo povoljnije da provedete nedelju odmoru i punjenu baterija. Izuzetak bi trebalo napraviti jedino ako voljena osoba zatreba pomoć.

Izvor: Stil 

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lifestyle

To Top