Dnevni horoskop za 11. decembar: Bik ima problem sa finansijama, Rakove čekaju komplikacije, sreća je na strani Strelca

pixabay.com

Lifestyle

Dnevni horoskop za 11. decembar: Bik ima problem sa finansijama, Rakove čekaju komplikacije, sreća je na strani Strelca

OVAN

Očekuje vas prilika da nađete posao koji će odgovarati zahtevima koje imate na ovom polju. Ukoliko vam se dopada osoba koju ste nedavno upoznali, imaćete uskoro šansu za promene. Manji problemi sa holesterolom.

BIK

Finansijska situacija vam predstavlja problem. Radite na tome da stabilizujete svoje prihode. Niste spremni za veće planove sa trenutnim partnerom. Moguće je da na neki način izbgavate ozbiljnu vezu. Povedite računa o krvotoku.

BLIZANCI

Pred vama je period prilagođavanja kada je u pitanju novo radno mesto. Ne snalazite se uvek baš najbolje. Ukoliko ste u braku, možete da očekujete malo teži period u kojem će biti nekih neslaganja. Možete biti skloni alergijama.

RAK

Današnji dan vam donosi manja otežanja i komplikacije kada je u pitanju vaše polje posla. Osoba do koje vam je ostaje još uvek distancirana ka vama i to vas prilično dovodi do toga da sumnjate u sebe. Prilično ste osetljivi danas.

LAV

U narednom periodu ćete imati jako vaažna dešavanja na poslovnom polju, pa se potrudite da budete u toku. Ako ste u braku, možete da očekujete da ćete imati dobro stanje u odnosu sa partnerom. Puni ste energije!

DEVICA

Doneli ste novu odluku po pitanju posla ali možete da naiđete na manje neodobravanje od strane nadređenih. Dopada vam se osoba koja bi mogla da bude zauzeta ili je prati neki loš glas. Mogući su bolovi u stomaku.

VAGA

Poslovni partner će pokazati da se ne slaže sasvim sa vašim planovima za nove poslovne projekte. Zanimljiv dan vas očekuje, pogotovo ako ste slobodni. Imaćete neku novu priliku za flert. Tegobe vezane za kožu.

ŠKORPIJA

Novi problemi na poslovnom polju polako kucaju na vaša vrata. Očekuje vas period u kojem će vam biti potrebno strpljenje. Možete da očekujete da ćete na polju ljubavi imati nova dešavanja. Manji problemi sa srcem.

STRELAC

Sreća je na vašoj strani i lako rešavate neke probleme koje ste imali u prethodnom periodu. Želite da pravite neke promene kada je u pitanju vaš ljubavni život. Monotonija vam ni malo ne odgovara. Nemate probleme sa zdravljem.

JARAC

Ukoliko se bavite privatnim poslom neće vam biti lako da stabilizujete stanje na ovom polju. Želite da razgovarate sa voljenom osobom koj uporno izbegava temu vezanu za zajedničku budućnost. Manji problemi sa probavom.

VODOLIJA

Možete da očekujete da ćete uspeti da ostvarite pozitivne promene na polju posla, na svoju inicijativu. Možete da se nadate susretu sa bivšim partnerom do kojeg vam je i dalje stalo na neki način. Izbegavajte cigarete.

RIBE

Zabrinuti ste zbog nekih glasina koje kruže na vašem poslu. Moguće je da vas sada mnogo toga opterećuje. Emotivna kriza bi polako mogla da nastupi između vas i osobe do koje vam je stalo. Problemi sa hormonima.

Izvor: Kurir

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lifestyle

Popularno

To Top