Ako ti je muškarac suđen, ne moraš trčati za njim!

pixabay.com

Ljubav i seks

Ako ti je muškarac suđen, ne moraš trčati za njim!

Ako se stvarno sviđaš muškarcu, ništa ga neće sprečiti da to pokaže

Pravi muškarac će biti tvoj; Kada upoznaš svog pravog muškarca, treba da osećaš najbolje emocije, a ne da juriš nekoga ko se posebno ne interesuje za tebe – ovo nije baš prijatno. Samo zapamti da ako je on tvoja sudbina, nećeš morati da trčiš za njim.

Ako ti dozvoli da odeš, to je njegov gubitak; Izbegla si puno stresa i iskustava, omogućila da se sve odvija na prirodan način, umesto da pokušavaš da ga prisiljavaš. Ako on dozvoli da se odvojite, znači da treba da ideš – što dalje od njega. Ne možeš privući momka sa kojim ti nije suđeno da budeš. Sačuvaj snagu za toga ko će zaslužiti tvoju pažnju.

Ti si iznad toga, da trčiš za muškarcem; Treba da imaš dovoljno samopouzdanja i vere u sebe da znaš da kad sretneš svog čoveka, sve će se događati samo od sebe od samog početka. Da, nema savršenih odnosa, ali kada se govori o temelju, to ne treba da je teško. Ne moraš sve činiti da bi zainteresovala njega.

Pravim muškarcima nije potrebna trka; Pravom muškarcu ne treba da igraš igrice ili da laskaš njegovom egu, da bi ga pridobila za sebe. Zreo muškarac zna cenu snažne, nezavisne i odrasle žene, i neće te odgurnuti tek tako, samo da te natjera da trčiš za njim.

Ako želiš srećne odnose, sve počinje od toga da budeš srećna sama i dozvoliš pravim ljudima da uđu u tvoj život i ostanu u njemu po sopstvenoj želji. Sudbina ima svoje planove; Najlepše ljubavne priče se dešavaju, jer im je suđeno da budu, a ne zato što su ih prisilili.

Neki vole da stalno dobiju zabranjeno, ali ako on i dalje beži od tebe, zašto to raditi? Bolje je da se prihvati gorka istina; Možda je teško prihvatiti, ali to je tačno. Ako trčiš za nekim, znači on beži od tebe. Gde je tvoje dostojanstvo i poštovanje sebe? Ako beži, pusti ga da pobegne.

Izvor: Infpult

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Ljubav i seks

To Top