U 2020. ULAZI NA NAJLEPŠI NAČIN! OVAKO IZGLEDA SREĆA (FOTO)

instagram

Poznati

U 2020. ULAZI NA NAJLEPŠI NAČIN! OVAKO IZGLEDA SREĆA (FOTO)

Malena Nikoleta stigla je na svet krajem novembra, ali njeni roditelji do sad nisu delili fotografije svoje mezimice.

Šest godina nakon što su pevači Saša Kapor i Nikolina Kovač dobili sina Nikolaja, ova srećna porodica postala je još srećnija jer im se pridružio još jedan član! U poslednjim danima novembra, obožavaoci poznatog para radovali su se zbog vest o rođenju Nikolete Kapor, a ponosni mama i tata nisu krili koliko su srećni.

— Jedva sam čekao trenutak da izađem i da menjamo pelene. Zaljubio sam se na prvi pogled i ima svetle oči. Neverovatan je osećaj imati devojčicu — izjavio je Saša kada je došao u porodilište po svoje dame.

Nikolina, koja je trebalo da nastupi već za doček Nove godine, odlučila je da promeni planove, pa je u 2020. godinu ušla u toplini svog doma i u društvu svojih najdražih.

— Noć pred Novu godinu ću provesti radno, a Novu godinu sam zbog udaljenosti i same trenutne situacije pomerila, tako da ću biti s mojim anđelima za Novu godinicu i sigurna sam da ćemo uživati maksimalno — otkrila je nedavno za Glossy.

Sudeći po fotografiji koju je objavila na Instagramu, tako je i bilo! Pevačica je, naime, pozirala u neodoljivom prazničnom džemperu pored bogato okićene jelke i božićne dekoracije, sa svojom devojčicom u rukama.

— Moj najveći poklon i najveći životni smisao — napisala je ova srećna mama.

Izvor: GLOSSY  

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top