Dnevni horoskop za 3. januar: Ovan osetljiv, Blizanci imaju problema s kostima, Rak da pripazi na imunitet

Lifestyle

Dnevni horoskop za 3. januar: Ovan osetljiv, Blizanci imaju problema s kostima, Rak da pripazi na imunitet

OVAN

Uvek možete da računate na podršku saradnika. Povoljan vam je dan za rad u većem kolektivu. Veoma ste šarmantni i nije vam teško da privučete pažnju suprotnog pola kada tako nešto poželite. Nervni sistem vam je osetljiv.

BIK

Bićete zadovoljni novim okolnostima na polju posla. Pružena vam je mogućnost da napredujete danas. Trenutno imate teške okolnosti na ljubavnom polju. Iz tog razloga možete često biti pod stresom. Problemi sa kičmom.

BLIZANCI

Generalno ste zadovoljni okolnostima u kojima se nalazite na polju posla i niste spremni za veće promene. Posvećeni ste svom partneru i jako vam je važno da vaš odnos u postane stabilan. Mogući su problemi sa kostima.

RAK

Možete da očekujete da ćete danas imati nove komplikacije na poslovnom polju koje će vas opteretiti. Želite da pokažete voljenoj osobi koliko vam je stalo do nje. Spremni ste naplanove vezane za brak. Pad imuniteta je naglašen.

LAV

Imate utisak da ćete sve probleme na polju posla danas rešiti prilično lako. Možete da očekujete da ćete imati nov susret sa osobom prema kojoj gajite osećanja. Puni ste pozitivne energije! Nemate probleme sa zdravljem.

DEVICA

Očekuje vas period u kojem ćete biti spremni na neke drastičnije poteze kako bi bili zadovoljni poslom. Možete da imate zanimljiv susret sa osobom koja će pokazati da je spremna da vam se posveti. Mogući bolovi u stomaku.

VAGA

Pred vama je povoljan dan u kom ćete biti korisni. Veoma ste vredni i maksimalno ste posvećeni poslu. Dopada vam se osoba koja za sada i dalje deluje prilično suzdržano prema vama. Moguća je prolazna prehlada.

ŠKORPIJA

Olakšanje na polju finansija vas očekuje u narednom periodu. Možetee da se nadate novom prilivu novca. Prioritet vam je da sa osobom do koje vam je stalo ostvarite iskren i stabilan odnos. Poradite na svojim navikama.

STRELAC

Dan nije povoljan za početak novog poslovnog projekta, pa biste trebali da se strpite još neko vreme. Imaćete veoma zanimljivo poznanstvo kojeće u vaš život uneti nove emocije i uzbuđenje. Manji pad energije je moguć danas.

JARAC

Moguć je da ćete imati probleme na poslu zbog okruženja koje vam nije preterano naklonjeno danas. Paralelna ljubavna veza bi mogla da vam zada komplikacije i glavobolje. Tako nešto nije za vas. Mogući su problemi sa nesanicom.

VODOLIJA

Moguće je da vam se poslovni projekti i planovi odlažu. Neke stvari trenutno ne zavise od vas. Moguće je da ćete imati priliku da upoznate osobu prema kojoj ćete početi da gajite iskrena i jaka osećanja. Dobro stanje na polju zdravlja.

RIBE

Važno je da imate dovoljno strpljenja kako biste svoje poslovne obaveze rešili na pravi način. Moguće je da ćete sa voljenom osobom imati neku distancu ili zahlađenje u odnosu. Muče vas hronični problemi.

Izvor: Kurir

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lifestyle

Popularno

To Top