Milica i Petar Strugar na ovaj način potvrdili da su u vezi?

instagram

Poznati

Milica i Petar Strugar na ovaj način potvrdili da su u vezi?

Publika je veoma iznenađena, ali se raduje

Nekoliko nedelja se spekuliše kako su Milica Todorović i Petar Strugar u vezi. Navodno, romansa traje već tri meseca, ali par nije želeo da to ozvaniči javno. Međutim, među najnovijim objavama na društvenoj mreži Instagram pojavile su se i fotografije koje dokazuju da se pevačica i glumac nalaze na istom mestu.

Takođe, oni ne prestaju da šalju srca jedno drugome u komentarima. Iako nikada nisu krili prijateljstvo, mnogi ovo karakterišu kao mnogo više od toga.

 

Pre svega, Milica se prisetila vremena kada je išla na probe za „Dom za vešanje“. Od tada je prošlo 13 godina, a pevačici ova fotografija i danas uspeva da izmami osmeh.

 

FOTO: INSTAGRAM PRINTSCREEN
FOTO: INSTAGRAM PRINTSCREEN

 

„Pa ljudi! Proba na Mećavniku 2007. godine za pank operu ‘Dom za vesanje’… obradovala me slika!“, poručila je ona, a Petar joj je objavi prokomentarisao emotikonima koji su bili puni srčića.

 

FOTO: INSTAGRAM PRINTSCREEN

U skoro isto vreme na Instagram pričama i jedno i drugo objavili su fotografiju sa istog mesta u Budvi. Mnogi su ovo protumačili kao potvrdu da su njih dvoje zaista zajedno, ali par se nije oglašavao konkretnije.

 

FOTO: INSTAGRAM PRINTSCREEN

Izvor: Blic

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top