Megan Markl prišla Srbima u Vankuveru i pomogla im da naprave savršen selfi! (FOTO)

Printscreen/Instagram

Poznati

Megan Markl prišla Srbima u Vankuveru i pomogla im da naprave savršen selfi! (FOTO)

Iako članovi kraljevske porodice izgledaju rezervisano i hladno, oni su dokazali suprotno

Megan Markl i princ Hari su tokom boravka u Vankuveru pomogli srpskom paru Asimini Kantorović i Iliji Pavloviću da se fotografišu ispred lepog pejzaža, prenose strani mediji.

Naime, par se svojski trudio da napravi dobar selfi ispred lepog pejzaža u sklopu jednog regionalnog parka u Vankuveru, a onda im je u jednom trenutku vojvotkinja od Saseksa prišla i pružila ruku.

Megan Markl i princ Hari tamo su provodili vreme u planinarenju, a sa njima bila je i Ebigejl Spenser, glumica sa kojom je Megan sarađivala u seriji „Suits“. Ebigejl je tumačila ulogu Skoti, dok je Megan igrala Rejčel Zejn.

Nisam mogla da verujem. Pogledala sam sa strane i ugledala princa Harija. Gledala sam levo-desno i pitala se – da li se ovo zaista dešava“, rekla je Asimina stranim medijima.

foto: Printscreen/CTV News

Megan je pitala da li može da im pomogne, videvši koliko se muče da „uhvate“ dobru fotku uz pomoć selfi štapa.

„U tom trenutku jedino što mi je palo na pamet da kažem je – postoji toliko toga što selfi štap može da uradi“, a Megan se nasmejala i odgovorila: „Onda ćemo morati da se potrudimo“, dok je Hari dobacio, „samo bez pritiska„.

Megan je ovaj srećni par uslikala tri puta u „Horth Hill“ parku u Vankuveru, a onda su poželeli jedni drugima srećne praznike i razišli se.

Izvor: Stil

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top