O OVOJ romantičnoj haljini Dženifer Aniston će se pričati još dugo (FOTO)

Poznati

O OVOJ romantičnoj haljini Dženifer Aniston će se pričati još dugo (FOTO)

Iako je na prvi pogled reč o klasičnoj crnoj haljini kakve smo viđali mnogo puta u Holivudu, slavna glumica ponela je nešto sasvim drugačije

Pre nekoliko dana, na našoj listi najbolje odevenih na 77. dodeli Zlatnih globusa koja se održala u losanđeleskom hotelu Beverli Hilton našla se i zvezda serije Prijatelji i brojnih (romantičnih) komedija Dženifer Aniston.

Šarmantna glumica u danima koji su usledili punila je novinske stupce uglavnom zbog toga kako je reagovala na činjenicu da je njen bivši suprug Bred Pit dobio nagradu i šta je ispričao na pozornici, kao i zbog toga što se nekadašnji par kasnije našao na istoj žurki. To je, nažalost, pomalo bacilo u senku neverovatan modni odabir šarmantne glumice.

Slavna Dženifer, u modnim krugovima poznata po tome što izuzetno retko greši kada je moda u pitanju, pojavila se na crvenom tepihu u naizgled jednostavnoj i klasičnoj toaleti crne boje.

U pitanju model koji je daleko od ekstravagantnog — u pitanju je crna haljina koja otkriva ramena i krasi je suptilan šlep. Dženifer je za ovu priliku odabrala toaletu modne kuće Dior, iza koje stoji kreativna direktorka Marija Gracija Čiuri, a modni portali prenose neke neverovatne podatke. Navodno, pri izradi ovog modela potrošeno je čak 25 metara tkanine koja predstavlja spoj niti svile i vune, zbog čega je haljina i teška i sjajna, a šivenje je trajalo čak dve stotine sati.

Najveći izazov za Diorove radnike bili su sitni detalji koji su jedva vidljivi i nalaze se u predelu dekoltea, suknje i Dženiferinog struka, kao i činjenica da je toaleta šivena po meri. Uz to, važno je pomenuti da je Čiurijeva inspiraciju potražila u starim radovima i skicama Kristijana Diora kako bi oživela njegov prepoznatljivi stil.

Izvor: GLOSSY 

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top