10.01. se pojavljuje Vučji Mesec: Ako napravite ovaj moćan ritual, ostvariće se velike želje

pixabay.com

Lifestyle

10.01. se pojavljuje Vučji Mesec: Ako napravite ovaj moćan ritual, ostvariće se velike želje

Tokom 10. januara 2020. godine na nebu će se pojaviti Vučji pun Mesec, odnosno dogodiće se velika lunarna eklipsa u Raku, piše Lovesensa. Ovo je prvi pun Mesec u 2020. godini i donosi pojačane emocije, pomaže da razvrstamo svoja osećanja i iscelimo rane koje smo zadobili na svom životnom putu.

Ovaj Mesec naziva se Vučji jer je prvi pun Mesec u novoj godini i veruje se da ima najjači uticaj na našu sudbinu.

Dva dana nakon pomračenja Meseca u Raku, 12. januara, dolazi do moćne konjukcije između Saturna i Plutona koja će u potpunosti preokrenuti naša očekivanja.

Mesečni ljubavni horoskop za januar 2020. godine: astro prognoza za slobodna i zauzeta srcaMesečni ljubavni horoskop za januar 2020. godine: astro prognoza za slobodna i zauzeta srca
Veliki mesečni ljubavni horoskop – saznajte šta vaš znak očekuje u ljubavi do kraja januara!
Predstavljamo vam magični ritual za vreme Vučjeg Meseca u znaku Raka koji pomaže da ublažilte negativan uticaj turbulentnih tranzita i iz položaja planeta izvučete samo najbolje.

Lekovita kupka za vreme Vučjeg Meseca

Nekoliko kašićica soli sipajte u kadu punu tople vode, pa dodajte nekoliko kapi eteričnog ulja (izaberite miris koji vas opušta) i dodajte latice cveća. Pustite meditativnu muiziku i uronite u lekovitu kupku. Opuštajte se i pokušajte da zaustavite misli na kratko. Na ovaj način stvarate energetski štit i otpuštate negativnost napolje, oslobađajući dušu tereta. Nakon 10 minuta izađite iz kupke i počnite da odgovarate na sleeća pitanja:

1. Koja mesta su u prethodnih 6 meseci za mene predstavljala utičište?
2. Šta mi najviše prija u romantičnoj vezi, prijateljskim odnosima ili poslu?
3. Kakve ljude želim da upoznam u novoj godini?
4. Koje situacije iz prethodne godine želim da ostavim iza sebe?
5. Koje emocije želim da otkrijem u novoj godini?
6. Šta želim da izbacim iz svog doma, odnosa i života?

Ova pitanja će pomoći da otkrijete nešto novo o sebi. U naredne dve nedelje pokušajte intezivnije o njima da razmišljate i delujete kako bi se vaše želje i planovi ostvarili. Korak po korak, shvatićete kako vaš život počinje polako da se menja.

Horoskop za pun Mesec u Raku i prvo pomračenje u 2020. godini: Ovna očekuju brige i preokreti, a Škorpije otvaraju svoju dušu (10. januar 2020.)Horoskop za pun Mesec u Raku i prvo pomračenje u 2020. godini: Ovna očekuju brige i preokreti, a Škorpije otvaraju svoju dušu (10. januar 2020.)
Na nebu će se za dva dana pojaviti pun Mesec u znaku Raka – saznajte šta vašem znaku donosi prvo pomračenje u 2020. godini!
Predlažemo vam još 3 čudesna rituala za ostvarenje želja tokom Vučjeg Meseca:

1. Napišite pismo dragim ljudima u kojem ćete otkriti koliko ih zaista volite i koliko vam znače.

2. Sačuvajte uspomene iz prethodne godine, napravite spisak dešavanja, foto album ili zajedničko gledanje video snimaka sa porodicom.

3. Napravite svoj plan štednje, jer Mesec u Raku simbolizuje obilje i potencijal. Sada imate priliku da ostvarite finansijsku stabilnost.

Izvor: Lovesensa

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lifestyle

To Top