KRALJICA ELIZABETA ogorčena na najnoviji potez princa Harija i Megan Markl (VIDEO)

Printscreen/Instagram

Poznati

KRALJICA ELIZABETA ogorčena na najnoviji potez princa Harija i Megan Markl (VIDEO)

Hari, šesti u naslednom redu i Megan, bivša američka glumica kažu kako žele postati finansijski nezavisni

Princ Hari, unuk britanske kraljice Elizabete II, objavio je u sredu, da se on i njegova supruga Megan planiraju povući s važnijih kraljevskih dužnosti i više vremena provoditi u Severnoj Americi.

Hari, šesti u naslednom redu i Megan, bivša američka glumica kažu kako žele postati finansijski nezavisni i osnovati fondaciju, istovremeno obavljajući manje kraljevske dužnosti.

– Nameravamo se odreći uloge viših članova kraljevske porodice kako bi radili i postali financijski nezavisni, i dalje dajući punu podršku kraljici – saopštili su.

Bakingemska palata objavila je nakon toga da su razgovori s Harijem i Megan o njihovoj budućoj ulozi u ranoj fazi.

– Razumemo njihovu želju da krenu drugim putem, ali to su složena pitanja i trebaće neko vreme da kroz njih prođemo – saopšteno je iz Palate.

No, iako Bakingemska palata nakon ove šokantne objave šalje pomirljive tonove, čini se da je kraljicu Elizabetu II odluka princa Harija i njegove supruge razbesnela. Kako pišu britanski mediji, kraljevski par o svojoj odluci nije obavestio ni kraljicu, ni prinčeve Čarlsa i Vilijama. Porodica je za ovo iznenađenje doznala tek kada su vest preneli tamošnji mediji.

Izvori iz kraljevske porodice kažu da je kraljica duboko razočarana, šokirana i tužna zbog takvog ponašanja princa Harija i njegove supruge Megan.

– Ljudi su se povijali pred njima. Dobili su venčanje koje su želeli, kuću koju su želeli, ured koji su želeli, novac koji su želeli, osoblje kakvo su želeli i u svemu su imali podršku porodice. Šta još žele? – ogorčeno je upitao jedan od izvora blizak kraljevskoj porodici.

Drugi upućeni izvor kaže kako ovakvo ponašanje nije pošteno prema kraljici te da nije zaslužila ovakav tretman.

– Stepen obmane zaista je zapanjujući i baš svi od vrha kraljevske porodice pa do samog dna imaju osećaj kao da im je neko zabio nož u leđa – tvrde izvori.

Hari i Megan venčali su se u maju 2018. na raskošnoj svečanosti u dvorcu Vindsor zapadno od Londona i Megan je prošle godine rodila njihovo prvo dete, Arčija Harisona Muntbaten-Vindzora koji nije dobio kraljevsku titulu.

Izvor: Srbijadanas

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top