KAKO PRIVUĆI SREĆU? 5 stvari koje morate da uradite kad je PUN MESEC

pixabay.com

Lifestyle

KAKO PRIVUĆI SREĆU? 5 stvari koje morate da uradite kad je PUN MESEC

Iskoristite snagu punog Meseca da očistite negativnost iz svoje duše, doma i energetskog polja.

Pun Mesec može da označi i kraj sezone, jednog vremenskog i životnog ciklusa, piše Sensa.

To je uvek trenutak kad neka vrata sudbine za sobom možemo da zatvorimo kako bismo primetili da su pred nama otvorena vrata novih mogućnosti i šansi za privlačenje sreće i uspeha.

Pun Mesec donosi energiju koja može pomoći da očistite negativnost iz svoje duše, doma i energetskog polja.

Predlažemo pet rituala koji če pomoći da najbolje iskoristite čaroliju Meseca i privučete njegovu svetlost u svoj život:

1. Organizujte dom i očistite ga od loših vibracija

Uvek možete da privučete dobru energiju ako posvetite malo vremena raspremanju doma. Nepotrebne stvari koje se gomilaju uvlače u dom negativne vibracije i osećaj nemira. Bacite sve što vam nije potrebno i sačuvajte samo uspomene koje zaista vrede i donose radost vašem srcu.

2. Zbogom loše navike – dobrodošle zdrave odluke

Mnogi veruju da je savršen dan za post kada se na nebu pojavi mlad ili pun Mesec. Zato danas napišite na papir svoje loše navike u ishrani i zamenite ih boljim. Napravite zdrav jelovnik, plan vežbanja i privucite dobro zdravlje i energiju.

3. Vreme je za detoks

Tokom zime se manje krećemo i konzumiramo najčešće kaloričniju hranu, a naše telo počinje da pati od nedostatka energije, osećamo se malaksalo i iscrpljeno. Vreme je da započnete detoks i završite sa ciklusom pospanosti. Prvi korak koji možete da napravite jeste da danas započnete jednu dobru naviku. Iscedite limun, naseckajte đumbir i stavite ga u pola litra vode, pa zasladite medom. Savršena kombinacija za brzu detoksikaciju, zar ne?

4. Magična kupka

Napravite svoju magičnu kupku tako što ćete u posudi vode pomešati latice omiljenog cveća, dodajte malo bosiljka i omiljene soli za kupanje, pa dodajte u kadu napunjenu vodom. Dok vas čarolija opojnih mirisa opušta, tokom kupke razmišljajte koliko ste ponosni na sebe i prisetite se šta ste sve dobro uradili do kraja 2019. godine.

5. Završite nedovršene poslove

Priočitajte knjigu koju ste davno započeli, napokon uradite zadatak koji ste na poslu stalno odlagali, organizujte poštu… Oslobodite se svakog tereta iz prošlosti i izađite iz perioda punog Meseca oslobođeni briga.

Izvor: LOVESENSA

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lifestyle

Popularno

To Top