Popularna pevačica progovorila o svojim počecima

Printscreen/Instagram

Poznati

Popularna pevačica progovorila o svojim počecima

Jedna od najpopularnijih mladih pevačica Aleksandra Mladenović otvoreno govori o svojoj prošlosti i počecima koji nisu bili laki.

Aleksandra Mladenović je na takmičenje „Zvezde Granda“ dolazila autobusom iz rodnog mesta na jugu Srbije.

– Bilo mi je baš teško. Na svako snimanje sam dolazila autobusom, jedva sam uspevala da uštedim za kartu. Sećam se, kada sam iznajmila stan u Beogradu, imala sam kod sebe 400 evra. Brzo sam ostala para i samo sam čekala vikend da idem negde da radim i pevam. Živela sam na hlebu i ajvaru koji mi je mama slala sa sela. Samo sam razmišljala o tome da počnem da radim jer je trebalo platiti frizera, šminkera, haljinu, a ja sam bila bez dinara – ispričala je atraktivna pevačica za „Hit Informer“.

Aleksandra je otkrila i da su njeni roditelji vredno radili kako bi joj pomogli da uloži u karijeru.

– Moji roditelji su se bavili poljoprivredom. Prodavali su i lubenice da bih ja imala za put do Beograda. Ja sam iz jednog mesta Sovca, pored Žitorađe. Došla sam pre nekoliko godina u Beograd kao podstanar, a sada imam svoj album, kola i stan – navela je ona.

Stan je sebi obezbedila nakon uspešne turneje u Americi.

– Posle turneje po Americi uštedela sam novac i odmah kupila stan u Beogradu. Najbitnije mi je bilo da imam krov nad glavom. Kasnije sam još štedela za pesme. Sada sam položila i kupila auto da više ne bacam pare na taksi – rekla je Aleksandra.

Pevačica, koja sada ima brojne hitove, dobro se seća svojih prvih honorara.

– Zarađivala sam po 2.000 dinara kada sam imala 11-12 godina. Naravno, sve sam to delila sa muzičarima. Bila sam srećna što radim, a pare mi nisu bile toliko bitne – otkrila je ona za gorepomenuti list, i dodala da joj je želja da seu 2020. godini uda i ostvari kao majka.

INFORMER

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top