U SALI ĆE BITI I TATA, S KAMEROM U RUCI: Seka Aleksić broji sitno do porođaja, a evo u kakvom raspoloženju čeka sina

Printscreen/Instagram

Poznati

U SALI ĆE BITI I TATA, S KAMEROM U RUCI: Seka Aleksić broji sitno do porođaja, a evo u kakvom raspoloženju čeka sina

Budući da je ušla u deveti mesec trudnoće, poznata pevačica priredila je nedavno tzv. baby shower i spremno dočekuje trenutak kada će se njenoj porodici pridružiti sin Isak.

Folk zvezda Seka Aleksić i njen suprug Veljko Piljikić uskoro će se po drugi put ostvariti u ulozi roditelja, a i pored tradicionalne proslave darivanja koju su priredili i pripreme sitnica koji će sačekati njihovog mališana kod kuće, najuzbuđeniji je njihov sin Jakov. On, kako pevačica otkriva, često ljubi mamin stomak i raduje se mlađem bratu.

— S Jakovom smo o bati počeli da pričamo odmah nakon što sam saznala da sam u drugom stanju. Objasnili smo mu da mama u stomaku nosi bebu, gde je i on nekada bio. Smatram da, ako s detetom razgovarate kao s odraslom osobom,ećete imati problema. Pažljiv je, emotivan, i pun ljubavi. Raduje se Isaku. Često mi ljubi stomak, a povremeno, kada smo zajedno kod kuće, zove i tatu da nam se pridruži. Tada se svi zagrlimo i mazimo se — ispričala je ranije Seka.

Kako je otkrila, ona u operacionoj sali neće biti sama s medicinskim osobljem. Pevačica je za Story otkrila da će, budući da se prvi put porodila carskim rezom, to biti slučaj i ovog puta, a u sali će je pored uzglavlja bodriti suprug Veljko. Par se, uz to, dogovorio da srećni tata ponese kameru kako bi ovekovečio dolazak drugog deteta na svet.

Inače, iako je od porođaja deli svega nekoliko sedmica, Seka ističe da se gotovo ne oseća kao trudnica!

— Puna sam energije i po kući radim sve kao i do sada. Najviše volim da kuvam, te ukućanima rado spremam zdrave obroke. Blažena mi je trudnoća — ispričala je pevačica.

Izvor: STORY 

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top