KAKAV GEST! SKUPOCENI POKLON ZA JEDNU OD NAJVAŽNIJIH ŽENA U NJEGOVOM ŽIVOTU

Printscreen/Instagram

Poznati

KAKAV GEST! SKUPOCENI POKLON ZA JEDNU OD NAJVAŽNIJIH ŽENA U NJEGOVOM ŽIVOTU

Iako su stavili tačku na svoj brak, pevačica Emina Jahović I njen turski kolega su I dalje dobri prijatelji.

Nakon što se pre izvesnog vremena pojavila glasina da se Emina Jahović po raskidu s turskim milionerom Sadetinom Saranom pomirila s bivšim suprugom Mustafom Sandalom, pevačica je to demantovala.

— Mi smo već ujedinjeni jer imao dvojicu neverovatnih dečaka. Mi smo najbolji prijatelji i u dobru i u zlu. Ali kao partneri, ne… I nemamo nameru… — napisala je Jahovićeva nedavno na Instagramu nakon pitanja jednog fana postoji li nada da će se Mustafa i ona “ujediniti” i dodala logotip iz popularne serije Prijatelji.

Potvrda da je njihov odnos skladan sada stiže i od Mustafe, koji je, tako tvrdi Informer, odlučio da obraduje bivšu suprugu skupocenim darom za njen 38. rođendan. Pevač je, navodno, pazario sat vredan čak 45.000 evra.

― Emina se zaprepastila kada je videla da joj je kupio „roleks“. Pala mu je u zagrljalj i ljubila ga pred svima nama. Pitala ga je koliko je platio poklon, a on je tek na kraju večeri posustao i priznao da je iskeširao 45.000 evra! ― ispričao je neimenovani izvor pomenutom listu.

Navodno, tu nije kraj iznenađenjima.

― Pohvalio nam se da će ih voditi na luksuzn odmor u Švajcarskoj i da je već rezervisao apartman u jednom od najskupljih hotela u Alpima ― dodao je izvor.

Izvor: Glossy

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top