Poučan tekst: Hrabra žena nikada ne vuče za rukav

pixabay.com

Lifestyle

Poučan tekst: Hrabra žena nikada ne vuče za rukav

Fenomenalan tekst koji bi mnogi od nas trebali da pročitaju

I ništa ti neće reći, samo će te pustiti da odeš. Neće te pokušati zadržati, ma neće ni prstom mrdnuti. Ostaviće te u verovanju da si napravio pravi potez, da ima i boljih i lepših i vrednijih. Da će te druge učiniti zadovoljnijim.

Ubedićeš sam sebe kako ćeš se smejati kao nikada, uživati u svemu i svačemu, proputovati svet i obići sva svetska čuda. Živećeš od danas do sutra, lutati ulicama, upoznavati razne ljude. Pronaći ćeš i novu ljubav, misleći da je prava.

Imaćete čak i decu, luksuzan život ispunjen materijalnim stvarima. Ali znaš li šta nikada nećeš imati? Duševni mir. Nećeš imati ni osobu koja će požrtvovano ostajati budna do kasno u noć, samo da bi slušala kako dišeš. Pretvaraćeš se kako je sve u redu, a raspadaćeš se iznutra.

Ubiće te vlastita nesanica. Dokrajčiti sopstvena historija. A potom ćeš ostariti. Spustiti umornu glavu na jastuk, poteće ti vrela suza niz obraz i setićeš se nje. Spoznaćeš da si napravio najgori potez ikada. A ona?

Ona će biti ono što je oduvek i bila. Čovek. A ne đubre, kao ti. GRATIS CITAT; Neke žene vas nikada neće prevariti. Ni sa lepšim, ni sa bogatijim, ni sa bilo kakvim. Jer tako su odgojene, da budu kraljice, a ne dvorske lude za zabavu.

Izvor: infpult

Nastavi čitanje
Pročitajte i...
Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lifestyle

Popularno

To Top