Seve pokazala torbicu koja će modnim sladokuscima oduzeti dah (FOTO)

Printscreen/Instagram

Poznati

Seve pokazala torbicu koja će modnim sladokuscima oduzeti dah (FOTO)

Ne samo što je pokazala istu skupocenu torbu kakvu ima i vojvotkinja od Saseksa nego je Seve ponela i kaput sličan onima kakve Megan rado nosi

Hrvatska pop pevačica Severina je sa suprugom Igorem Kojićem otputovala u Monte Karlo, a korisnici društvenih mreža su odmah primetili da je imala stajling sličan onom koji viđamo na supruzi princa Harija.

Seve je u ovom modenskom mestu prošetala skupopcenu tašnu urugvajske dizajnerke Gabrijele Herst vrednu 1.800 evra, identičnu onoj koju ima i Marklova.

Kojićeva očigledno nije marila za to što će mnogi primetiti ko joj je modni uzor, pa je obukla i kaput sličan onima koje često nosi vojvotkinja.

 Seve prati modne trendove, a stil Megan Markl joj se oduvek sviđao. Zato je odlučila da svoj ormar popuni komadima kakve ima i vojvotkinja i ne žali para za njih. Pored toga što je skinula njen stil, Severini je veoma bitno i da se komotno oseća u onome što nosi – kaže izvor blizak pevačici.

Megan Markl je već danima tema broj jedan u svim svetskim medijima zbog odluke da sa princom Harijem napusti kraljevske dužnosti i odrekne se titule i svih privilegija u Velikoj Britaniji.

Izvor: Glossy

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top