Kejt Midlton u neobičnom izdanju koje pomera granice u kraljevskoj porodici

Poznati

Kejt Midlton u neobičnom izdanju koje pomera granice u kraljevskoj porodici

Vojvotkinja od Kembridža vredno nastavlja sa svojim kraljevskim dužnostima ― odlično raspoložena i vrlo, vrlo trendi! Ipak, kao da smo sve ovo već videli na nekome… Ne čini li vam se?

Dok britanski mediji izražavaju brigu za zdravlje supruge princa Vilijama Kejt Midlton, koja je na sebe preuzela veliki broj kraljevskih dužnosti i naglo je smršala, ona korača sa širokim osmehom i ne mari za komentare. Tako se u sjajnom raspoloženju danas pojavila u Kardifu, gde je prisustvovala javnom času Baby Sensory, koji za cilj ima stimulaciju razvoja dece u najranijem uzrastu.

Vojvotkinja od Kembridža bila je primetno odlično raspoložena i opuštena, pa bi se reklo da je ostavila iza sebe tenzije nastale kada su princ Hari i njegova supruga Megan Markl odlučili da napuste svoje funkcije u kraljevskoj porodici.

Lepa Vilijamova supruga izgledala je fenomenalno u supertrendi kaputu modne kuće Masimo Duti, čime je pokazala da se ni ona ne pridržava baš uvek pravila da nosi isključivo komade britanskih dizajnera, a ovog puta očarao ju je kašmirski kaput s dvorednim kopčanjem u interesantnoj kamel nijansi.

Ovo je drugi put za kratko vreme da se Midltonova pojavljuje u izuzetno dugačkom modelu, a ona je ponovo ostavila još snažniji utisak kada je skinula kaput. Prošli put nas je oduševila zanimljivom kariranom haljinom, a ovog puta je njen trik u nečemu drugom.

Kejt je, naime, ponela jednostavnu crnu rolku koju je mudro kombinovala sa ključnim komadom ― plisiranom suknjom! Ona naglašava vojvotkinjin uzak struk, posebno zahvaljujući tankom kožnom kaišu, ali i zaista pokazuje da je Kejt oslabila nakon praznika. Pomalo netipično za britanske plemkinje, Vilijamova supruga ponela je animal print (konkretno: šare leoparda), a njih su dodatno naglasile crne čizme Ralfa Lorena.

Ono što, međutim, upada u oči jeste da Kejt inače ne viđamo često u plisiranim suknjama, a svakako ne u animal dezenu, što ukazuje da se u izvesnoj meri ugledala na stil svoje jetrve Megan Markl. Tom utisku posebno doprinosi kaput u kakvom smo Megan videli više puta.

Izvor: GLOSSY 

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top