Severina objavila potresnu poruku sinu

Poznati

Severina objavila potresnu poruku sinu

Popularna pevačica ne odustaje od borbe za starateljstvo nad sinom.

Nakon što je krajem prošle godine sud doneo privremenu meru po kojoj će sin hrvatske pevačice Severine Kojić i srpskog biznismena Milana Popovića ubuduće živeti sa ocem, ova regionalna superzvezda suočila se s najtežim periodom u svom životu.

Ona i dalje sina može da viđa samo 88 sati mesečno, a pre nekoliko dana hrvatski mediji su tvrdili da je tamošnji Centar za socijalni rad podneo kaznenu prijavu protiv pevačice.

Severina, koja je u proteklom periodu sa suprugom Igorem Kojićem boravila u Montekarlu, danas je na svom profilu na društvenoj mreži Instagram objavila fotografiju za koju je pozirala sa širokim osmehom, ali opis koji je istakla i više je nego emotivan.

― Prošlo je 54 dana i prošlo je „88 sati“.. Prošla je večnost dok oni „skijaju“… Za ovog života sam puno puta doživela nepravdu. Bližnji su prodavali moju intimu za male novce, a za velike i sami znate što se sve može dobiti… Ipak, 28.11.2019. na ovom licu je bilo najviše nepravde i tuge. Prošla su 54 dana tuge… Ali u tim danima tuge je bilo „88 sati“ veselja i 54 dana njihove sramote. A mater mi je dobro rekla: „Nemoj da te Niko i Ništa rastuži. Niko i Ništa su me tog 28.11. prevarili i uvalili mi svoju tugu i sramotu, ali nisu mi mogli skinuti osmeh… ni s ove fotografije, a ni s brojnih mojih nefotografisanih osmeha. Jer Nitko i Ništa zauvek ostaju Ntko i Ništa. Ponekad postanu Niko i Nešto… Možda trenutno „slučajno“ skijaju, ali nas ne mogu sve preveslati. Ne dajte da vam Niko i Ništa uvale svoju sramotu i tugu i skinu osmeh s lica. Meni nikad nisu… ni sad nisu… niti će… Hvala Bogu! ― napisala je Severina.

Pevačica je potom dodala i:

 U zdravom telu zdrav humor. Aleksa, vrati se kući, skuvala sam ti paštašutu. Slušaj mater.

Izvor: GLOSSY

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top