Zašto me voliš?

pixabay.com

Ljubav i seks

Zašto me voliš?

„Zašto me voliš?“, čuo je da je prošaputala u noći. Sklopio je oči, a suza je napravila mrlju na njegovom jastuku.

Prevela: Saša Leper

Volim te zato što te volim.

Volim te zato što mi je sam Svemir pokazao kako da te volim. Volim te zato što moje srce kuca tvojim imenom, moj um se topi u tvojim očima, a moja duša te oseća čak i kad si kilometrima udaljena.

Volim te zato što prosto nemam izbora. Nisam tražio da te volim. Nije mi bilo potrebno da te volim, ali to nimalo ne menja to da te volim. Moje ruke nisu ispunjene ako se ti ne nalaziš u njima, a moja žeđ nije utaljena osim ako pijem tebe.

Volim te jer mi je komforno biti izvan zone komfora ako si ti pored mene. Volim te jer svaki atom mog bića reaguje na tvoj dodir, tvoj pogled, način na koji se krećeš i kako zvučiš. Volim te jer me je NEŠTO, NEGDE uputilo na tebe. To je bila moja duša, a ti si njen srodnik.

Voleo sam te i kroz sve puteve koje smo prešli da nađemo jedno drugo. Boravio sam u komfornim mestima među komfornim ljudima dok mi nije preostalo ništa drugo sem toga da napustim TO kako bih došao kod tebe OVDE. Borio sam se protiv samih bogova i suočio se sa besnim olujama pakla dok se, jednog dana, oblaci nisu razdvojili i tvoj pogled se susreo sa mojim. Čekao sam te, nestrpljivo, dok taj šok mog srca nije najavio tvoj dolazak.

Znam da se plašiš, slatki moj anđele. Znam da te stišću kandže straha i da se bojiš putovanja koje nema zagarantovan srećni dolazak. Ali ovo ti obećavam. Kada dođu demoni, stajaću čvrsto pokraj tebe i bićeš zaštićena. Kada se prolom prospe sa neba štitiću te dok ne prođu sve oluje. Kada polete sve aveti boriću se protiv njih, a kada se bitke završe i oblaci rasprše milovaću te po licu, gledati te u oči i znaćeš zašto te volim.

Izvor: Lola

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Ljubav i seks

Popularno

To Top