Aleksandra Prijović i Filip Živojinović na odmoru doživeli filmsku scenu!

Printscreen/Instagram

Poznati

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović na odmoru doživeli filmsku scenu!

Poznati par u martu će proslaviti prvi rođendan sina Aleksandra

Iako su joj lekari zabranili da ostane u drugom stanju dve godine nakon porođaja, Aleksandra Prijović je posumnjala da je možda ostala u drugom stanju.

Lepa Brena se potrudila da organizuje preskupo porodično putovanje na kom će se svi nauživati, Aleksandri Prijović i Filipu Živojinoviću umalo da presedne odmor na Tajlandu.

— Aleksandra je na Tajlandu primetila neke simptome i veoma se uplašila. Prva pomisao joj je bila da je ponovo trudna, a nema ni godinu dana od kako se porodila. Lekari su joj rekli da nikako ne ostaje u drugom stanju barem naredne dve godine jer se porodila carskim rezom. Pošto je danima osećala mučninu i gorušicu, požalila se Filipu, a on je u šali rekao da je sigurno trudna. Nju je prepala ta mogućnost, pa ga je poslala da odmah kupi test za trudnoću, ali to nije bilo lako izvesti. U apoteci njihovog hotela nie ga bilo, pa je Filip morao da iznajmi auto i krene u potragu — ispričao je za Svet izvor blizak paru.

View this post on Instagram

🌊

A post shared by Aleksandra Zivojinovic (@aleksandra__official) on

Premda je i dalje rano da se razmišlja o drugom detetu, Aleksandrin suprug navodno priželjkuje ćerkicu.

— Na kraju je uspeo i na sreću, ispostavilo se da su džaba digli uzbunu i da je verovtano njen želudac reagovao na neku hranu. Aleksandra se smirila, a Filipu je čak bilo malo krivo. Zna on da zbog njenog carskog reza još nije vreme za drugo dete i da se Aleksandra uželela posla, ali potajno jedva čeka ćerkicu — dodao je izvor.

IZVOR: SVET

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top