CEO SVET DANIMA GOVORI O MEGAN I HARIJU, A ŠTA RADI NAŠA KRALJEVSKA PORODICA?

Printscreen

Poznati

CEO SVET DANIMA GOVORI O MEGAN I HARIJU, A ŠTA RADI NAŠA KRALJEVSKA PORODICA?

Najstariji sin Aleksandra II Karađorđevića Petar Karađorđević trenutni je princ naslednik.

Dok se ceo svet bavi time kako i zašto je britanski princ Hari sa suprugom Megan odlučio da napusti kraljevske dužnosti u Ujedinjenom Kraljevstvu, ovako stvari stoje kod naše kraljevske porodice.

Od momenta kada su britanski princ Hari i njegova supruga Megan odlučili da napuste kraljevske dužnosti i da odsad žive slobodno, ta vest ne prestaje da bude najvažnija skoro u celom svetu. Dokle je u međuvremenu sve daleko otišlo, govori i podatak da su mediji smislili čak i naziv megzit (nastao od reči Megan i izlaz), pod kojim se objavljuju sve informacije u vezi sa njima dvoma.

FOTO: PROFIMEDIA
Izuzetak nije ni Srbija, jer se i ovdašnja javnost dosta interesuje o životu mladog britanskog para i pomno se prati svaka vest o njima. Ni približno slična situacije nije kada je reč o srpskim prinčevima, Petrom, Aleksandrom i Filipom Karađorđevićem, sinovima princa Aleksandra Karađorđevića, koji takođe imaju vrlo zanimljive životne puteve, ali se o tome malo zna..

Princ Filip Karađorđević je blizanac princa Aleksandra, ali se potpuno razlikuje od njega. Dosad se nikada u javnosti ništa loše o njemu nije čulo, naprotiv. Filip je završio humanističke nauke na prestižnom engleskom univerzitetu, govori tri jezika, a pre dve i po godine oženio se devojkom Danicom, ćerkom slikara Milana Cileta Marinkovića, s kojom je u februaru 2018. dobio sina Stefana.

FOTO: ZORANA JEVTIĆ
„Filip je, za razliku od svoja dva brata, najviše vezan za Srbiju i često dolazi ovde. U Londonu radi, tamo se i školovao, ali želja mu je da s porodicom jednog dana dođe ovde da živi. Često odlazi i u Španiju kod majke, princeze Marije de Glorije, koja tamo živi već godinama.“

Najstariji sin Aleksandra II Karađorđevića Petar Karađorđević trenutni je princ naslednik. Rođen je u Americi 1980. godine, ali je veći deo života proveo u Londonu, gde i sada živi i bavi se dizajnom. Ovo su zvanični, svima dostupni podaci o Petru, ali smo se mi o njemu raspitali i kod drugih izvora, dobro upućenih u dešavanja na Belom dvoru.

„Petar je od malih nogu bio posvećen umetnosti, što je dosta uticalo na njegov razvoj. Iako odaje uticaj povučenog mladića, zapravo nije takav. Zato je svima nama koji ga poznajemo bilo veliko iznenađenje kada su se u tabloidima pojavile njegove fotografije na kojima se vidi kako bludniči s nepoznatom devojkom. To je, svakako, izazvalo veliki skandal na dvoru. Znam da je donedavno imao devojku, ali da su raskinuli. Dakle, sada je slobodan.“ – kaže naš sagovornik.

O Aleksandru A. Karađorđeviću (1982) postoje mnogo više detalja. Posle skandaloznih slika koje je sam postavljao na društvene mreže, o čemu smo i mi pisali svojevremeno, princ je nastavio da živi slobodnim duhom. Ne obazire se previše na ono što se o njemu piše u srpskim medijima. Već neko vreme je u Americi, gde živi sa nevenčanim suprugom Džastinom.

Izvor: KURIR

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top