Princ Harry: Izgubio sam majku, a sada je moja supruga žrtva istih snaga

Poznati

Princ Harry: Izgubio sam majku, a sada je moja supruga žrtva istih snaga

Princ Harry i supruga Meghan Markle zapretili su pokretanjem sudskog postupka nakon što su tabloidi objavili fotografije bivše vojvotkinje od Sussexa sa sinom Archiem u Kanadi, objavili su u utorak britanski mediji.

Prema dnevnom listu The Guardian i kanalu Sky News, advokati prinčevskog para su istaknuli da je te fotografije snimio fotograf koji se skrivao u grmlju bez znanja Meghan Markle na otoku Vancouveru, gde se princ Harry pridružio supruzi i sinu u ponedeljak naveče.

Oni se žale da ih paparazzi stalno vrebaju.

Sun i Daily Mail objavili su snimke bivše američke glumice dok nosi sina i šeće svoja dva psa. U jesen je par pokrenuo postupak protiv nekih novina zbog narušavanja privatnosti i telefonskih prisluškivanja.

„Izgubio sam majku i sada gledam kako moja supruga postaje žrtvom istih moćnih snaga“, izjavio je mlađi sin Lady Di, koja je poginula 1997. u automobilskoj nesreći u Parizu dok su ju pratili paparazzi.

Njihovo distanciranje od britanske monarhije će nastupiti u proleće. Tada oni više neće biti aktivni članovi britanske monarhije, niti će nositi kraljevske titule.

 

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top