Onom pravom neće smetati tvoje mane ili to što previše razmišljaš

pixabay.com

Ljubav i seks

Onom pravom neće smetati tvoje mane ili to što previše razmišljaš

Onome kome je suđeno da provede život pored tebe neće smetati tvoje mane.

Tvojoj srodnoj duši, tvom sličnom duhu, tvom plamenu blizncu, tvom ljubavniku, tvojoj pravoj ljubavi, kako god želiš da to nazoveš, neće mu smetati tvoje nesavršenosti.

Prihvatiće te takvu kakva jesi. Zaljubiće se u tvoju divlju, neukroćenu stranu. Tvoje blesave neobične momente će smatrati slatkim. Tvoja različita mišljenja i ideje neće biti nešto što će želeli da menja. Zapravo, upravo će tvoja različitost biti ono što će ih inspirisati da preispitaju i promene neke stvari u sopstvenom životu.

Onom pravom neće smetati tvoj glasni um koji nikada ne prestaje da razmišlja. Utišaće tvoje najglasnije nesigurnosti i umiriti tvoje paranoje. Neće te osuđivati. Naprotiv, razumeće zašto uvek sve suviše analiziraš. Znaće da to radiš jer ti je veoma stalo do nje.

Prava osoba neće pobeći na prvu znak svađe. Neće se plašiti da se suoči sa tobom i otvoreno razgovara o bilo kojim problemima koje možete da imate. Neće joj smetati tvoji mini slomovi. Neće te ostaviti sasvim samu kada si najslabija. Biće tu za tebe, držati te za ruku i dati ti do znanja da najbolje tek sledi.

Prava osoba te neće osuđivati zato što si neobična. Uživaće u tome! Zapravo, tvoja ludost će nadopunjavati njenu ludost. Nasmejavaće te do suza. Postaraće se da ti bude ugodno da budeš svoja kada si sa njom, bez ikakvih maski ili srama.

Pravu osobu neće uplašiti jačina tvoje ljubavi. Tvoja nežnost i osećajnost im neće biti previše. Zapravo, uživaće u malim znacima tvoje ljubavi. Obožavaće način na koji ih tetošiš, način na koji se ophodiš prema njima i to što činiš da se osećaju kao najsretnija osoba na svetu. Nikada im neće trebati pauza od tebe ili tvoje ljubavi. Zato što će ova osoba biti presrećna što može provesti svoj život pored tebe.

Ali, ono što je najvažnije, prava osoba te nikada neće povrediti, napustiti te, lagati ti ili te ostaviti. Staraće se o tvom srcu i duši jednako kao što se staraju i o svom.

Prevela: Saša Leper/Lola

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Ljubav i seks

Popularno

To Top