Sukobile se Neda Ukraden i Jelena Karleuša: ‘Baba, bolje skini tu jeftinu periku’

Printscreen/Instagram

Poznati

Sukobile se Neda Ukraden i Jelena Karleuša: ‘Baba, bolje skini tu jeftinu periku’

Nakon incidenta za njom je istrčao direktor „Granda“ kako bi je odobrovoljio i naterao da nastavi sa snimanjem. Neda je za to vreme sedila mirno u studiju ne mareći za scenu koja je napravljena

Pevačice su se na poslednjem snimanju emisije toliko izvređale da je Jelena napustila snimanje, a Saša Popović je po ko zna koji put morao da je vraća.

Sve je počelo tako što je Neda bila nezadovoljna time što njen kandidat nije dobio glasove stručnog žirija, što je oštro prokomentarisala.

– Moj kandidat peva bolje od bar dva člana ovog stručnog žirija – rekla je Neda, koja je sve vreme gledala u Jelenu dok je to izjavljivala, što je nju jako naljutilo i nije birala reči kada se obratila starijoj koleginici.

– Baba, nismo ti mi krivi što nisi dobro spremila kandidata – viknula je Karleuša, što je dodatno naljutilo Ukraden.

– Ajde, ćuti, ti, tamo, tvoja reč odavno ništa ne vredi. Ne znam ni zašto te više drže ovde – odbrusila joj je Neda, što je Karleušu skroz razljutilo.

– Baba, bolje skini tu jeftinu periku, izgledaš jako smešno. Pomiri se sa tim da je tvoje prošlo i nemoj više da sam čula da si mi se obratila, iskompleksirana ženo – rekla je mala od skandala i napustila studio.

Nakon incidenta za njom je istrčao direktor „Granda“ kako bi je odobrovoljio i naterao da nastavi sa snimanjem. Neda je za to vreme sjedila mirno u studiju ne mareći za scenu koja je napravljena.

Podsetimo, Karleuša i Neda Ukraden zaratile su u prvoj emisiji „Zvezda Granda“ , gde je Ukraden bila specijalni član žirija. Tada je pevačica u više navrata prekinula Karleušu, što je ovu dovelo do ludila i tada je odbrusila Nedi:

– Meni mama nije govorila stop, a ne ti, sjaši sa mene.

Espreso.rs

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top