Megan Markl želi da se vrati glumačkoj karijeri: To je bio plan od samog početka?

Poznati

Megan Markl želi da se vrati glumačkoj karijeri: To je bio plan od samog početka?

Zbog „siromašne“ glumačke karijere, većina kritičara je skeptična prema ovoj ideji

Otkako su odlučili da napuste kraljevstvo, obožavatelji, javnost i mediji spekulišu o tome šta će Megan Markl i princ Hari učiniti nakon toga, piše Cosmopolitan.rs.

Američki magazin Us Weekly objavio je informacije da vojvotkinja od Saseksa planira da se vrati u filmsku industriju, kako bi nastavila svoju glumačku karijeru.

Blizak izvor Megan Markl saopštio je novinarima da je u toku pronalaženje agenta koji će bivšoj vojvotkinji pomoći da razvije karijeru u svetu filma i koji će pronaći nove, dobre ugovore za snimanje. Kako strani mediji prenose, Megan je veoma ozbiljna u ovoj nameri i želi da ima menadžera sa dobrim poslovnim iskustvom.

Međutim, među filmskim kritičarima i novinarima ima dovoljno ljudi koji su skeptični prema ovoj ideji.

Činjenica je da je njena karijera kao glumice bila veoma skromna – pored mnogobrojnih poznatih imena glumila je u samo nekoliko projekata sa niskim budžetom. Ugovor sa Diznijem koji je potpisala pre nekoliko nedelja, Megan je dobila preko svog supruga.

Zbog svega toga, mnogi su ubeđeni da je Megan od početka planirala da iskoristi popularnost, koju je znala da će steći udajom za Harija, kako bi dobila bolje filmske angažmane.

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top