Dnevni horoskop za 2. februar: Uspešan dan čeka sve Rakove!

pixabay.com

Lifestyle

Dnevni horoskop za 2. februar: Uspešan dan čeka sve Rakove!

OVAN

Nova ponuda vam uskoro dolazi i zanimljive poslovne ponude vam slede danas. Flertujete sa osobom koja vam se dopadai skupljate hrabrost da ka njoj napravite neki konkretniji korak. Puni ste energije danas!

BIK

Možete da se nadate pozitivnim okolnostima i ostvarenju uspeha kada je u pitanju vaše polje posla. Očekuje vas povoljan dan za odnos sa voljenom osobom. Možete da uživate u zajedničkim trenucima. Vratni predeo je osetljiv.

BLIZANCI

Vreme je da se suočite sa greškama na poslovnom polju i da krenete polako da ih ispravljate. Voljena osoba od vas očekuje iskrenost ali vama je ponekad teško da budete sasvim otvoreni sa njom. Mogući su problemi sa holesterolom.

RAK

Možete da očekujete veoma uspešan dan. Trebalo bi da vam posao ide od ruke bez bilo kakvih problema. Očekuje vas početak veze sa osobom prema kojoj osećate veliku dozu privlačnosti već neko vreme. Problemi zbog umora.

LAV

Zauzmite se za sebe ako želite da promenite one stvari koje vam na poslovnom polju ne odgovaraju. Ukoliko ste slobodni možete da očekujete susret sa osobom koja će vas jako privući. Problemi sa nesanicom su mogući.

DEVICA

Uspećete da rešite sve probleme na ovom polju i da se konačno oslobodite pritisaka. Spremni ste za nova dešavanja i za nove susrete. Osećate da vam prija pažnja od novih udvarača. Poradite na boljoj koncentraciji.

VAGA

Možete da očekujete da ćete uspeti da ostvarite ono što zamislite i da će vam posao ići od ruke. Uživate u zajedničkim trenucima sa partnerom. Povoljan je dan za planiranje zajedničkog putovanja. Bavljenje sportom vam prija.

ŠKORPIJA

Pokazaćete da ste spremni da na poslovnom polju napredujete i da prihvatite veći broj obaveza. Uživate pored voljene osobe sa kojom vam je lepo. Moguće je da ste srećni i ispunjeni posle dužeg vremena. Stvarajte zdravije navike.

STRELAC

Moguće je da ste pokazali da ste spremni za promenu posla i sada očekujete prve vesti po tom pitanju. Ukoliko budete bili preterano ljubomorni, imaćete veće probleme u odnosu sa voljenom osobom. Osetljiva koža vam stvara probleme.

JARAC

Dolazite do prilike da napredujete. Moguće je da ste vrednim radom zaslužili podršku nadređenih. Sve dok ste spremni da se borite za vašu ljubav, možete da očekujete uspeh veze sa voljenom osobom. Podložni ste upalama.

VODOLIJA

Dolaze vam neke neočekivane promene koje bi mogle da vam izazovu stres na polju posla. Moguće je da ste razočarani u ljubav i da niste spremni da se trudite oko neke nove osobe sada. Čuvajte svoju jetru.

RIBE

Imaćete sreće oko posla danas i situacija koja vas brine može da vam se razreši brže nego što planirate. Posvetite se emocijama. Važno je da sa voljenom osobom poradite na iskrenoj komunikaciji. Čuvajte se mogućih povreda.

Izvor: kurirhttp://kurir.rs

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lifestyle

Popularno

To Top