Nešto posebno se sprema za 3 znaka u februaru!

pixabay.com

Lifestyle

Nešto posebno se sprema za 3 znaka u februaru!

Drugi mesec u godini doneće im veliku sreću

Mesec februar bić prilično zanimljiv period, posebno zbog retrogradnog Merkura. Ali ne brinite, energija će biti mnogo pozitivnija nego u januaru.

9. februara očekuje nas pun Mesec u Lavu, i to samo nekoliko dana pre susreta Marsa sa Jupiterom, Saturnom i Plutonom u Jarcu, što će nam doneti velike promene.

One dobre najviše će osetiti tri znaka Zodijaka!

Blizanci – Sve počinje da dobija smisao

Prelazak Sunca u buntovnu Vodoliju kroz devetu kuću doneće olakšanje, osećaćete kao da ste na vrhu sveta. Bez obzira da li planirate putovanje u inostranstvo ili stručno usavršavanje, sve vreme bićete fokusirani na lične ciljeve. Vaša vladajuća planeta Merkur biće retrogradna u vašoj kući karijere.

Iskoristite ovo vreme da pregledate, razmislite i ponovo procenite svoje profesionalne ciljeve. Takođe je dobro vreme da postavite potrebne granice u poslovnom okruženju.

Vaga – Čeka vas odličan period pun uspeha i lepog raspoloženja

Jeste li spremni za veliki uspeh, Vage? u februaru ćete biti u centru pažnje na nekoliko načina, i to će vam prijati. Imaćete jaku želju, ali i mogućnosti za humanitarni rad. Zdravlje će cvetati.

Pun mesec u Lavu poljuljaće vašu kuću prijateljstva, ali to neće biti ništa loše, naprotiv, ovo će doneti jasnoću u ovo područje vašeg života, a vaše nade želje i snovi će se iskristalisati i neće biti prepreka da stignete do njih. Uživaćete i na polju ljubavi.

Vodolija – Čeka vas blagoslov do blagoslova

Ipak slavite svoj rođendan, Vodolije! Tokom celom meseca februara imaćete razloga za smeh. Vaš vladar Uran sada ide direktnim hodom i to je samo po sebi prednost za vaš znak.

Merkur će početkom meseca ući u vaše polje finansija, pa će se i novčana situacija popraviti. Pun mesec u Lavu uzdrmaće polje ljubavi, ali će vam sa tim „potresom“ mnoge stvari postati jasnije i znaćete u kojem pravcu treba da krenete kada je u pitanju aktuelni partner.

Stil.kurir.rs

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lifestyle

To Top