Supruga je rekla svom mužu da je imala sasvim „normalan dan“ – tad je njeno dete reklo pravu istinu

Printscreen

Kuća i porodica

Supruga je rekla svom mužu da je imala sasvim „normalan dan“ – tad je njeno dete reklo pravu istinu

Mame su zapravo pravi super heroji. One mogu raditi mnogo stvari odjednom, a njihova ljubav prema deci je neopisiva. Njihove mogućnosti i sposobnosti su jednostavno bez granica. Ovaj video i poruka koju šalje dodirnuli su srca preko 5,3 miliona ljudi. Ime videa jeste „Normalan dan“, a prikazuje tipičan dan jedne majke s dvoje veoma male dece. To je video s kojim se mnoge majke mogu poistovetiti.

Mama u video počinje svoj dan pre izlaska sunca s vrištanjem jednog deteta: „MAMAA“. U njenoj je sobi čudovište i treba je tešiti. Posle toga se dvoje dece počinju svađati, a majka mora sto brze delovati i srediti situaciju.

Međutim, iako joj je dan tek započeo, ova super-mama jako dobro podnosi svaku stresnu situaciju. Tada je vreme za odlazak u trgovinu. Borba počinje dok pokušava decu smestiti u auto. Naravno, sama kupovina je avantura za sebe, ali ona i to sve uspeva podneti bez ikakvih problema.

Tada dolazi čišćenje nereda. Njena malena kćerka nosi tortu kroz kuhinju. Mama vidi da je ne drži ravno, ali ne stiže na vreme – cela torta pada na pod. Majka seda na pod i predaje se, ali zna da je sve to deo majčinstva.

Njen se muž vraća kući s posla i pita je kako je provela dan, a ona mu odgovara da je sve bilo sasvim normalno. Prisećala se celog dana ispunjenog raznim dečjim problemima i napadima. Razmišlja o haosu za vreme ručka. Razmišlja o neprestanom spremanju nereda i promenama pelena. Ali za nju, taj je haos i stres – normalan.

Većina majki se osećaju prenatrpano poslom, pod stresom, i podcenjeno. Ali, ovaj video treba pogledati svaka majka. Ovu predivnu poruku na kraju svaka majka zaslužuje čuti. Kada je otac upitao kćerku kako je njena majka provela dan, njen je odgovor mamu u potpunosti iznenadio.

Izvor: magazin.ba

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Kuća i porodica

Popularno

To Top