U svakom, ali BAŠ SVAKOM DANU postoji MAGIČNA ZLATNA MINUTA u kojoj kažu da se OSTVARUJE sve što POŽELITE: Evo kako da izračunate kada pada tih 60 SEKUNDI!

pixabay.com

Lifestyle

U svakom, ali BAŠ SVAKOM DANU postoji MAGIČNA ZLATNA MINUTA u kojoj kažu da se OSTVARUJE sve što POŽELITE: Evo kako da izračunate kada pada tih 60 SEKUNDI!

Ako ste stalno žalite kako nikako da vam se ispuni nijedna želja, možda ih pogrešno poželite u pogrešno vreme!

Naime, ukoliko verujete u energetske sile koje kreiraju naš život, onda će vam biti lako i da razumete kako u svakom danu postoji određeni trenutak kada baš svaka vaša želja dolazi direktno do Univerzuma, a samim tim se i ispunjava.

Ovaj određeni, pomalo magični trenutak u danu naziva se zlatna minuta, a ovih 60 sekundi su prilika da pošaljete misaono svoju želju dalje u svemir i strpljivo sačekate da se ostvari. A kažu da sigurno hoće!

Naime, veruje se da se u zlatnoj minuti pojačavaju energetski tokovoi i spiritualne moći, te da svemir bolje razume naša htenja i molitve.

Dakle, zlatna minuta svakog dana pada u različito vreme, ali se računa po jednostavnom principu. Datum predstavlja sat, a redni broj meseca minute, pa na primer 1. februara zlatna minuta pada u 01:02 ujutro, ali i u 13:02 popodne.

Ipak, imajte na umu da se šema računanja menja za dane od 25. do 31. u mesecu.

Tada se zlatna minuta određuje tako što datum predstavlja minute, a redni broj meseca sate. Tako recimo 31. januara zlatna minuta pada u 01:31 ujutro i u 13:31 popodne.

Bitno je znati i da dok traje ta dragocena zlatna minuta, možete da zamislite samo jednu želju u koju ne smete sumnjati i mora da bude vrlo precizno izrečena.

Ipak, sve želje mogu doći na red – jednostavno svakog dana zamislite drugačiju, i vaš život može krenuti boljim i lepšim putem, ali samo ako u to dovoljno čvrsto verujete.

Izvor: sskmagazine

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Lifestyle

Popularno

To Top