7 trendova za kojima su žene od stila poludele! (FOTO)

pixabay.com

Moda

7 trendova za kojima su žene od stila poludele! (FOTO)

Većina komada su klasici koje verovatno već imate u ormaru, pa „nova“ moda ne mora da znači i prazan novčanik

Najnovijekolekcije za proleće predstavljene su na modnim revijama u svetskim prestonicama mode i već nam je prilično jasno kakvi komadi će biti apsolutni hit u sezoni koja je pred nama.

Žene od stila iz svih krajeva sveta potpuno su poludele za sledećim komadima:

1. Trenerka u gamuroznom stilu

Čini se da je vreme da iz glave izbrišemo asocijaciju na bilo šta sportsko kada je u pitanju trenerka! Nose se glamurozniji modeli, koji izgledaju značajno elegantnije i luksuznije kada se upare sa dobrim štiklama i elegantnom torbicom.

2. Odelo i visoke čizme

Iako smo navikli da visoke čizme nosimo preko uskih farmerki ili uz haljinu, ili pak ispod širokih nogavica poslovnog odela, ove sezone ćemo u čizme uvlačiti široke nogavice!

3. Kaputi i jakne sa kragnom od krzna

Klasik koji obožavamo i koji se stalno vraća u modu!

4. Neutralni tonovi

Čim vidimo prve zrake prolećnog sunca, a živa na termometru konačno poraste, imamo želju da sklopimo neodoljivu pastelnu kombinaciju i privučemo još lepše vreme. Ipak, ovog proleća će se najviše nositi neutralne nijanse, poput bele, bež, svetlosive…

5. Torbica kao upečatljiv detalj

Što je odevna kombinacija neutralnija, torbica slobodno može da bude – što otkačenija! Upadljive i efektne torbice biće apsolutni hit na proleće.

6. Komadi od kože

Nije važno da li je u pitanju suknja, pantalone ili bermude, koža je ovog proleća i te kako u trendu. Jedan efektan komad učiniće da cela kombinacija bude upečatljiva i neće biti šanse da vas svi ne primete.

7. Rajf

Ako iz nekog razloga ne nosite upadljivu torbicu, njenu ulogu neka preuzme rajf. I ovde važi pravilo – što upečatljivije, to bolje!

View this post on Instagram

Ukrasite svoje glavice! ✨🌷 #rajf Zolas 💌

A post shared by ZOLAS RAJF (@handmade.rajf) on

Stil.kurir.rs

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Moda

Popularno

To Top