Megan i Hari su otišli iz porodice i svi su brujali o LOŠEM ODNOSU MEĐU BRAĆOM, šuška se da će ova odluka konačno sve promeniti

EPA

Poznati

Megan i Hari su otišli iz porodice i svi su brujali o LOŠEM ODNOSU MEĐU BRAĆOM, šuška se da će ova odluka konačno sve promeniti

Bura oko odluke Megan i Harija da se finansijski osamostale se ne stišava, a sada se svi pitaju u kakvom odnosu su zaprvao ostalu prinčevi.

Naime, mediji su preneli vest da je Kejt Midlton u panici zbog povlačenja princa Harija i njegove supruge Megan iz kraljevske porodice,, a prema pisanju časopisa „Pipl“, odnos među braćom Harijem i Vilijamom je bolji nego što se moglo očekivati.

Spekuliše se da su razmirice među braćom počele u novembru 2018. godine, i da su uzrokovale neslaganja i između Kejt i Megan.

Iako su Megan i Hari napustili kraljevsku porodicu u januaru ove godine, tenzije se ne smiruju, prenosi Kosmopoliten.

Bliski prijatelji kraljevske porodice izjavili su za medije da se braća sigurno nisu rastala prijateljski, ali da je „obojici laknulo što se agonija konačno završila“, prenosi dalje pomenuti medij.

Moguće je da će selidba Megan i Harija, kao i vreme koje će provesti daleko od reflektora, zbližiti kraljevsku porodicu, i da će praznike provoditi zajedno, preneo je Kosmopoliten navode bliskih prijatelja kraljevske porodice.

Izvor: Blic

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top