ŠOKANTNO OTKRIĆE KOJE PRETI DA SVIMA PROMENI ŽIVOTE: Ovaj čovek tvrdi da je vanbračni SIN princa Čarlsa i Kamile! (FOTO)

Poznati

ŠOKANTNO OTKRIĆE KOJE PRETI DA SVIMA PROMENI ŽIVOTE: Ovaj čovek tvrdi da je vanbračni SIN princa Čarlsa i Kamile! (FOTO)

Izvesni Sajmon siguran je da pripada britanskoj kraljevskoj porodici.

Australijanac Sajmon Dorante-Dej (53) tvrdi da je nezakoniti sin britanskog princa Čarlsa (71) i njegove današnje supruge, u to vreme ljubavnice, Kamile Parker-Bouls (72).

Sajmon, koji sebe naziva princ Sajmon, želi da ide na DNK analizu i „okonča 40 godina potrage“.

Dorante-Dej, čije je srednje ime Čarls, rođen je 1966. u Gosportu, u grofoviji Hempšir. Ako je istina ovo što tvrdi, začet je 1965. godine, kad je Čarls imao 17 godina, a Kamila 18. To ruši i zvaničnu verziju Čarlsove i Kamiline ljubavne priče, po kojoj su se upoznali na polo utakmici 1970.

Usvojila ga je njegova baka Vinifred, koja je radila za kraljicu Elizabetu i princa Filipa. Sajmon tvrdi da mu je često otvoreno govorila da je „Čarlsov i Kamilin sin“.

„Nije mi to nagoveštavala, nego mi je otvoreno govorila“, kaže on. „Neko je komentarisao strukturu moje vilice i rekao da je ista kao kod Njenog veličanstva. Kosa mi je bila kao Kamilina.“

Sajmon, koji sebe naziva princ Sajmon, želi da ide na DNK analizu i „okonča 40 godina potrage“. U intervjuu za jedan australijski magazin kazao je da je uveren da bi se za njega saznalo da princeza Dajana nije poginula u automobilskoj nesreći 1997.

„Verujem da je Dajana znala za mene i da je složila sve kockice mozaika. Misllim da je stigla do tačke kad je pronalazila sve više odgovora o sopstvenom životu, o tome kakvo joj je zlo učinjeno i da je nameravala da to objavi“, priča on.

Čarls iz braka s princezom Dajanom ima sinove Vilijama i Harija, a Kamila iz braka sa Endrjuom Parkerom Boulsom ima sina Toma i ćerku Loru.

MIRROR.CO.UK

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top