3 ljubavna rituala za povratak strasti u brak ili vezu!

pixabay.com

Ljubav i seks

3 ljubavna rituala za povratak strasti u brak ili vezu!

Evo koja 3 ljubavna rituala poštuju parovi koji su u srećnom braku ili vezi…

Strast i ljubav su poput nežnog cveta – ako ih negujete, zalivate iskrenim osećanjima i lepim gestovima, one će rasti i razvijati se godinama, piše Lovesensa.

Ali, ako ih zanemarite, opustite se i zaboravite da je negujete, ona će se polako sušiti i vremenom će se pretvoriti u prah koji će vetrovi zaborava oduvati.

Stres na poslu, deca, svakodnevica, obaveze – sve to utiče na obostrano zanemarivanje partnera… Nedostatak vremena za zajedničke aktivnosti takođe je jedan od razloga zašto se partneri u braku ili vezi udalje.

Predlažemo 3 ljubavna rituala parova koji godinama održavaju svoju ljubav i strast kao prvog dana…

Kosmički brak i ljubav koja je više od volim te: da li je naš životni partner već unapred odabranKosmički brak i ljubav koja je više od volim te: da li je naš životni partner već unapred odabran
Kada pronađete osobu koja je iskrena prema srži svoga bića, tada ste pronašli osobu koja vam se može posvetiti.
Reč je o jednostavnim ritualima koji će vam preći u naviku i pomoći će da ponovo uspostavite konekciju strasti sa partnerom.

1. Obavezan poljubac i zagrljaj na svakom susretu ili rastanku

Ne zaboravite da poljubite i zagrlite partnera pre odlaska na posao ili nakon teškog radnog dana. Na ovaj način pokazujete partneru koliko vam znači, da brinete o njemu i želite sa njim da provedete vreme.

Poljubac je simbol da vaša ljubav još uvek živi – nemojte ga zanemariti.

2. Razgovor isceljuje ljubav

Svake večeri pred spavanje razgovarajte međusobno kako ste proveli dan, razgovarajte o deci, o planovima… Gledajte partnera u oči dok mu govorite i dok ga slušate. Poljubite ga i uverite se da je dobro. Takođe, možete zajedno da se molite pre spavanja. Uvek mu ponavljajte njegove dobre strane zbog kojih ste izabrali da budete baš sa njim.

Umesto da uvek razgovarate o problemima i imate strogo poslovnu/organizatorsku komunikaciju, pričajte sa partnerom o vašoj ljubavi i svakog dana pokazujte da je ona još uvek prisutna u vašem srcu.

3. Jedno veče nedeljno izdvojite za zajednički izlazak

Ovo je divan ritual kojim ćete razbiti monotonoiju u vezi ili braku. Svake sedmice izaberite da jednom nedeljno izađete na večeru, šetnju ili provod. Najbolje je da izaberete vaš datum krajem svake naporne radne nedelje. Ovako ćete se opustiti i posvetiti jedno drugom. Nedostatak vremena nije izgovor – uvek možete izdvojiti sat ili dva za jačanje ljubavi.

5 reči koje su mi spasile brak, karijeru i život: ovo je formula za zdrave i srećne odnose5 reči koje su mi spasile brak, karijeru i život: ovo je formula za zdrave i srećne odnose
„Jaki odnosi nas čine srećnim i zdravim. Tačka “
Jednog dana će deca odrasti i krenuti svojim životom, prijatelji će se možda odseliti, a porodica će imati svoje probleme… Zato je divno da partner i vi uvek budete usmereni jedno na drugo.

Isprobajte ova tri romantična rituala i oživite u vašem odnosu čaroliju ljubavi.

Izvor: Lovesensa

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Ljubav i seks

Popularno

To Top