„ŽELJE SE OSTVARUJU I BOG SLUŠA MOLITVE“: Seka Aleksić emotivnim rečima raznežila javnost!

Printscreen/Instagram

Poznati

„ŽELJE SE OSTVARUJU I BOG SLUŠA MOLITVE“: Seka Aleksić emotivnim rečima raznežila javnost!

Pevačica ne krije koliko uživa u ulozi mame

Popularna pevačica Seka Aleksić nedavno je po drugi put doživela najveću životnu radost – kada je na svet donela svog drugog sina Jovana.

 

Njegovo rođenje pevačica i njen izabranik Veljko iščekivali s nestrpljenjem, a malenom bratu obradovao se i njihov stariji sin Jakov.

 

Otkako je po drugi put postala mama, Seka ne krije oduševljenje, a fotografije svojih naslednika često deli sa svojim vernim pratiocima putem društvenih mreža.

 

Tako je bilo i danas, kada je sa javnošću podelila preslatku fotografiju malenog Jovana koji bezbrižno spava, a uz to je napisala i dirljive reči koje su raznežile mnoge.

– Gledam te Jovane kako spavaš i razmišljam… Jedva čekam da ti pokažem da život može biti lep, da su tvoje želje ostvarive i da na svetu ima dobrih dela i ljudi. Jedva čekam da vidiš koliko ljubavi možeš dobiti ako je i sam poklanjaš i da spoznaš da svi mi imamo nešto važno da podarimo jedni drugima. Jedva čekam da ti pokažem da je svet divno mesto za tvoj rast i da si ti sigurno i voljeno biće. Jedva čekam da ti dokažem da nemaš razloga za strah, sve dokle veruješ u nešto veće od sebe samog. A od tebe ću naučiti najviše: usmerićeš mi pogled na dugu po kišnom danu, pokazati svoju omiljenu igračku, sa velikim smeškom dočekati jagodu, dunuti u maslačak, čekati Deda Mraza, nacrtati smeška na zidu…I neće me to razljutiti, biću zahvalna na ručicama koje su to nacrtale i učvrstiću svoje uverenje da je velika sreća u malim otkucajima tvog opet, velikog srca. Jedva čekam da i ti pogledaš u nebo i zaželiš želju. Da ti mama kaže: želje se ostvaruju i Bog sluša naše molitve. Sigurna sam u to, jer sa tobom, sve moje su uslišene. A sada, lepo mi spavaj anđele. Tvoji snovi su u sigurnim rukama. Mama🙏 . – napisala je Seka u emotivnoj poruci koju je objavila uz fotografiju svog naslednika Jovana.

Izvor: GLOSSY 

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top