„VOLETI VAS SAMO KAKO TO MAJKE UMEJU“: Seka Aleksić objavila DIVNU fotografiju sinova

Printscreen/Instagram

Poznati

„VOLETI VAS SAMO KAKO TO MAJKE UMEJU“: Seka Aleksić objavila DIVNU fotografiju sinova

Folk zvezda koja je nedavno na svet donela svoje drugo dete uživa u porodičnoj idili, a svoje emocije podelila je s obožavaocima i prijateljima na društvenoj mreži Instagram

Seka Aleksić nedavno se osetila kao najsrećnija žena na svetu: nakon sina Jakova, njen suprug Veljko Piljikić i ona dobili su i drugo dete, mališana koji je na svet stigao na porodičnu slavu, zbog čega je dobio ime Jovan.

Čuvena pevačica ne krije koliko uživa u majčinstvu, a pre nekoliko dana s obožavaocima i prijateljima je na društvenoj mreži Instagram podelila jedan topao trenutak iz njenog doma: momenat kada je Jakov mazio svog mlađeg brata. Dirnuta mama Seka objavila je ovu fotografiju uz nežnu poruku punu najlepših emocija.

— S vašim rođenjem i ja se ponovo rađam, s vašim rastom, raste i moja duša. A posmatram vas kako se bezbrižno igrate… Čista emocija. Neiskvareni. Svetle duše i punog srca koje zna samo za neograničenu ljubav. Ispratiti svaki vaš pokret, milu reč, lagano pomeranje ruke ka toplom srcu koje sija zvezdanije od svemira… I voleti vas… Voleti vas samo onako kako to majke umeju, tako da nam ceo univerzum pozavidi na beskonačnosti, zvezde da žele takav sjaj, tako da anđeli čeznu za tom silinom… Verujem u to da će vaše dve duše zauvek ostati tračak svetlosti u ovom mračnom svetu. Verujem. I verujem u vas… Sijajte mi. Zapravo, sijajmo zajedno… — napisala je srećna mama.

Među onima koji su prokomenatisali ovu prelepu fotografiju našlo se i nekoliko Sekinih koleginica, a prva među njima bila je jedna od pevačicinih najboljih prijateljica Slađa Alego, koja je jednostavno napisala: „Ljubav“.

Aleksandra Radović napisala je Seki: „Duša“, dok je Indira Radić prokomentarisala: „Sve na svetu“.

Nije malo ni Sekinih pratilaca koji su se raznežili zbog ovog prizora i njene emotivne poruke, a posebno se izdvojio komentar jedne obožavateljke koja je napisala:

— Kad se setim pre par godina kako je tvoja želja bila da se ostvariš kao majka, a i dosta nas koji smo ti želeli to isto onako baš od srca, i zato sad ova slika izaziva baš neki poseban osećaj kod mene, posebnu sreću — istakla je ona.

Izvor: GLOSSY

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top