BAJKOVITA PROSLAVA U ITALIJI: Ovako će izgledati PRVI rođendan ćerkice Miloša Teodosića i Jelisavete Orašanin

Printscreen/Instagram

Poznati

BAJKOVITA PROSLAVA U ITALIJI: Ovako će izgledati PRVI rođendan ćerkice Miloša Teodosića i Jelisavete Orašanin

Glumica Jelisaveta Orašanin i njen suprug Miloš Teodosić spremaju se da svojoj mezimici Petri naprave slavlje povodom prvog rođendana u Italiji, gde će okupiti najbliže prijatelje i rodbinu.

Otkada je u njihov svet došla Petra, glumica Jelisaveta Orašanin i košarkaš Miloš Teodosić se trude da njihovoj mezimici obezbede srećno detinjstvo ispunjeno ljubavi. Svaki slobodan trenutak provode zajedno, ali zbog Teovih čestih poslovnih angažmana i treninga, mala Petra više vremena provodi sa majkom. Kako će uskoro napuniti godinu dana, Jelisaveta je već osmislila kako će da izgleda rođendan.

„Jelisaveta je veliki perfekcionista. Angažovala je agenciju za dekoraciju rođendana, ali da se odradi po njenoj želji. Ona vodi računa o estetici, pa već je dala nekoliko ideja kako bi trebalo da izgleda Petrin rođendan. Nisu žalili novac, samo da sve izgleda bajkovito, ali ne i kičasto. Ne voli da preteruje. No, kako su Italijani ljudi od stila, to joj neće predstavljati problem prilikom ukrašavanja prostora“, kaže izvor.

„Rođendan je planiran za mali broj ljudi, samo najbliži će biti. Rodbina, prijatelji, ali i poznanici iz Italije. Teo je svu organizaciju prepustio Jelisaveti jer sto posto veruje u njen ukus. Jelisaveta je slala fotografije agenciji za dekoraciju dok se odmarala u njihovom porodičnom hotelu na Divčibarama. Tamo se sa ćerkom i sestrom relaksirala i uživala. Punila je baterije, jer je uskoro očekuje igranje predstava, ali i neki projekti koje drži pod velom tajni“, dodaje izvor.

Jelisaveta je vrlo posvećena majka, te vrlo staloženo uz pomoć supruga podiže svoju naslednicu.

„Nisam paničar kada je Petra u pitanju. Sve ide kako treba i kako funkcionišu sve druge mame“, naglasila je ona i dodala:

„Petra se navikava na sve. Sve joj je super, samo kada je sa nama. Zubići rastu, to će doći i proći. Nema tu nekog preteranog privikavanja“, kaže Jelisaveta, koja pored svih obaveza uspeva da izađe u provod.

BLIC

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top