Megan i Hari devetomesečnog sina odgajaju kao vegana: Kraljica zabrinuta za zdravlje praunuka!

Poznati

Megan i Hari devetomesečnog sina odgajaju kao vegana: Kraljica zabrinuta za zdravlje praunuka!

Elizabeta brine zbog načina kako princ i njegova supruga odgajaju svog naslednika od najranijeg uzrasta

Nakon što su početkm godine 35-godišnji princ Hari i njegova tri godine starija supruga Megan Markl objavili kako se odriču života na kraljevskom dvoru i novi život započeli na relaciji SAD-Kanada, daleko od očiju javnosti i stresa, sada imaju više vremena da uživaju u novom, mirnijem životu, posvećujući se više svome devetomesečnom sinu Arčiju.

Međutim, njihova posvećenost, ali i način odgajanja malenog Arčija mnogima se nisu svideli. Naime, The Sun piše kako Hari i Megan „teraju“ sina na veganski način ishrane, što se nimalo ne sviđa kraljici Elizabeti.

Naime, od rođenja naslednika, Hari i Megan uzgajaju povrće, ali i sami uče da pripremati vegansku hranu. Izvor blizak paru otkriva da najviše vole da kuvaju sami za sebe, a Megan je Hariju pokazala kako se priprema hrana na bazi biljaka.

„Hari nije bio sjajan kuvar kada je upoznao Megan, ali ga ona uči svim trikovima. Megan jede samo organsku hranu, a ona i Hari napravili su i sopstveni povrtnjak u blizini dvorca Vindzor“, otkrio je izvor blizak tročlanoj porodici.

Prema istom izvoru, Megan se većinu vremena strogo pridržava upravo biljne ishrane, iako ponekad ima „dane za varanje“, a nada se da će istim putem krenuti i njen sin.

Ipak, Meganini stavovi nimalo se ne sviđaju kraljici Elizabeti.

„Kraljica to neće tolerisati. Zbog toga je došlo do napetih rasprava između Megan i Harija, koji ne želi da uznemiri svoju baku. Nada se da će se Megan smiriti i malo popustiti. Čini se da Megan baš i ne poštuje tradicije kraljevske porodice, ali kraljica jednostavno neće tolerisati odgajanje deteta kao vegana, prvenstveno zbog njegovog zdravlja“, zaključuje izvor.

Izvor: Story.hr

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

To Top