Kejt Midlton prvi put javno „potkačila“ Megan Markl!

Printscreen/Instagram

Poznati

Kejt Midlton prvi put javno „potkačila“ Megan Markl!

Uvek suzdržana, uvek pristojna supruga princa Vilijama izjavila je nešto što mnogi smatraju da je poruka princu Hariju i njegovoj supuzi Megan Markl.

Dok se vojvotkinja od Kembridža Kejt Midlton u pratnji supruga posle svakog od svojih porođaja pojavila pred foto-reporterima svega nekoliko sati kasnije, Hari i Megan to nisu učinili. Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa sačekali su nekoliko dana pre nego što su se našli ispred objektiva i pokazali svetu svog sina Arčija.

U intervjuu koji je dala u podkastu Happy Mum, Happy Baby, Kejt je otvoreno govorila o svom privatnom i porodičnom životu i privukla mnogo pažnje brojnim neočekivanim izjavama, a jedna od njih odnosi se i na ovaj potez! Ona je istakla da joj je „pomalo zastrašujuće“ delovalo to što će morati samo nekoliko sati posle porođaja da stane pred masu foto-reportera i savršeno doterana pozira s bebom u naručju. Ipak, bila je svesna da je to važan deo života u kraljevskoj porodici.

— I Vilijam i ja bili smo vrlo svesni činjenice da je to nešto zbog čega su svi uzbuđeni — priznala je Midltonova. — To što smo mogli da podelimo taj osećaj radosti i zahvalnosti s javnošću bilo nam je veoma važno.

Kako javljaju strani mediji, mnogi ovo tumače kao Kejtin suptilan način da „potkači“ princa Harija i Megan Markl i ukaže na činjenicu da oni nisu ukazali dužno poštovanje Kruni i javnosti.

GLOSSY 

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top