Evo zašto NIKADA ne bi trebali lagati PAMETNU ženu

pixabay.com

Ljubav i seks

Evo zašto NIKADA ne bi trebali lagati PAMETNU ženu

Žene znaju sve. Imaju toliko snažnu intuiciju da mogu registrovati svaku laž. Muškarci ne razumeju uvek kako ženska intuicija funkcioniše, dakle, predlažemo svim muškarcima da ne ne bi trebali da lažu svoje žene.

Pročitajte ovu kratku i smešnu priču koja dokazuje da ne možete slagati ženu. Muškarac u ovoj priči je naučio ovu istinu na teži način.

Muž je rekao svojoj ženi jednoga dana da ide na pecanje u Kinu na sedmicu dana sa svojim šefom, ako želi da dobije promociju kojoj se nadao. Dakle, upitao je svoju ženu da mu spakuje dovoljno odeće za sedmicu dana zajedno sa priborom za pecanje. I rekao joj je da takođe spakuje njegovu novu plavu svilenu pidžamu.

Njegova žena je odmah primetila da nešto nije u redu, ali odlučila je da ništa ne govori svome mužu. Uradila je šta joj je rekao, i sačekala ga je da se vrati sa putovanja.

Njen muž se vratio kući nakon sedam dana i rekao da iako je izmoren, pecanje je bilo uspešno i imao je sjajan provod.

Žena ga je počela ispitivati o detaljima sa putovanja. Rekao je da su upecali mnogo riba: losos, sabljarke itd. Onda, okrenuo se ka ženi i upitao je zašto nije spakovala njegovu svilenu pidžamu.

Njegova žena je odgovorila : ”Jesam. Ona je u kutiji sa priborom za pecanje.”

Izvor: Novipocetak

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Ljubav i seks

To Top