Slavica Ćukteraš pobesnela nakon poruka da je posle razvoda KAO PUŠTENA SA LANCA

Printscreen/Instagram

Poznati

Slavica Ćukteraš pobesnela nakon poruka da je posle razvoda KAO PUŠTENA SA LANCA

Dugo se unazad pričalo i pisalo o razvodu Slavice Ćukteraš (34) i golmana Vladimira Avramova (40), koji imaju trogodišnju ćerku Viktoriju i petogodišnji brak iza sebe, ali je ona tek nedavno to potvrdila. Slavica se nakon razvoda vratila na muzičku scenu, na kojoj je nije bilo dok je bila udata, a profili na njenim društvenim mrežama su se usijali od postova, skoro svakodnevnih.

Kako je na većini njih u seksi stajlingu, ponegde samo u vešu, ali i izazovnim pozama pevačica dobija kako pohvale, tako i kritike. Ipak, kritike očigledno pogađaju Ćukteraš, pa je odlučila da se obračuna sa onima koji joj iste upućuju.

Naime, pored fotografije na kojoj je pevačica u donjem delu trenerke i brushalteru, osvanule se poruke koje se Slavici nisu dopale. Između ostalog u njima stoji:

„Slavice, budi ono što jesi, ponašaš se kao kada kučku puste s lanca pa laje na sve zivo“, “ Sta se poručuje slikom? Vidite imam brus Ili jao što sam zgodna, jao pa ja zaboravila da obučem majicu…Primer,kako nije dobro“, “ Užas….jeftino, prosto ma strašno…kao početak amaterskog porno filma“….Bilo je tu i komentara da dobro izgleda, te da ne obraća pažnju na ljubomorne ali se ona ipak obratila ovima što je kritikuju rečima: „Smirite se, sve ću vas blokirati!“

Slavičina objava i komentariFOTO: SCREENSHOT
Slavičina objava i komentari

View this post on Instagram

Vece je za…🦇

A post shared by Slavica Cukteras (@cukterasslavica) on

Mnogi za ovu njenu transformaciju „krive“ razvod od golmana, za koga smatraju da ju je sve ove godite sputavao da bude deo estrade. O razlozima rastanka pevačica i sportista nisu pričali u javnosti, ali je ona nedavno otkrila da su se rastali sporazumno.

View this post on Instagram

🌟✨⚡️

A post shared by Slavica Cukteras (@cukterasslavica) on

– Ništa tu nije senzacionalno. Kada osoba dobije dete, prioriteti se menjaju i u celoj toj priči je najbitnije da dete ima oba dobra roditelja. Postoji rasturena kuća i postoji razdvojena kuća, kada roditelji ne žive zajedno. Jedno je kada dete živi u gunguli, a drugo kada dete živi u miru. Vlada je jedan divan čovek. Predivan otac, požrtvovan otac, podrška moja svestrana i dan danas. Njegova trenerska karijera je krenula uzlaznom putanjom, postao je jako tražen trener u Evropi… Jedan veliki gospodin. Ja sam želela da se vratim svom poslu, on takođe, nije želeo nezadovoljnu ženu… Jednostavno, dogovorili smo se da svako krene svojim putem da bismo oboje bili srećni i da bi dete imalo srećne roditelje. Bio je sporazumni razvod koji se sastavio u minut i po – rekla je Slavica.

Slavica i Vlada bili su u braku pet godina, a ćerku Viktoriju dobili su pre tri godine.

Izvor: Blic

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top