Ceca i Anastasija Ražnatović podelile PRIVATNI SNIMAK iz svog DOMA!

Printscreen/Instagram

Poznati

Ceca i Anastasija Ražnatović podelile PRIVATNI SNIMAK iz svog DOMA!

Muzička zvezda Svetlana Ceca Ražnatović nastavlja da nesebično deli intimnu sa svojom publikom. Šta pevačica radi pre spavanja, kako izgleda u potpuno opuštenom izdanju (čitaj: bez šminke i u bademantilu) i sa kime provodi ovo veče, odgovore na sva ova pitanja krije jedan snimak.

Video

Ceca je još jednom pokazala da obožava da pozira u prirodnom izdanju. A uvek kada se pojavi nenašminkana, izazove sjajne reakcija.

Kada o svojoj koži brinete predano i sa mnogo ljubavi, kao što to Ceca čini, a pritom imate i sjajnu genetiku, onda možete da se pohvalite besprekorim tenom. I slike (ovaj put snimak) to jasno i dočaraju.

Muzička zvezda bez šminke

Ceca je snimkom iz spavaće sobe zaintrigirala mnoge, a onda nam je otkrila u čijem društvu uživa ove večeri. Možemo da vam kažemo, da je to društvo prilično posebno.

U pitanju je njena ćerka pevačica Anastasija Ražnatović koja je pozdravila mamine fanove.

Anastasija Ražantović

Anastasija se, kada je nega u pitanju, ugleda na slavnu mamu, i zna koliko je važno da se negovanje počne na vreme i na pravi način.

Poljubac za laku noć
POLJUBAC ZA LAKU NOĆFOTO: CECA RAZNATOVIC / INSTAGRAM

Na kraju snimka Ceca je pozdravila pratioce na Instagramu. A kada se sve sabere i oduzme, jednim snimkom je zasenila sve na ovoj društvenoj mreži i kao po nekom pravilu, o ovoj njenoj objavi će se tek pričati.

Saznali ste kako izgleda Cecino druženje sa ćerkom, a o snimku na kojem je sa sinom, bokserom Veljkom Ražnatovićem, priča se danima. Pogledajte razlog!

Izvor: Zena

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top