Melanija od glave do pete u ružičastom ostavila Indiju bez daha (FOTO)

Printscreen/Instagram

Poznati

Melanija od glave do pete u ružičastom ostavila Indiju bez daha (FOTO)

Melanija Tramp i te kako uživa u svojoj poseti Indiji — makar kada su njeni modni izbori u pitanju!

Nakon što se u Aziju uputila u moćnoj poslovnoj kombinaciji koja je podsetila na duh šezdesetih u Evropi, a potom sve oduševila u atraktivnoj košulji-haljini kojom je u drugi plan bacila Ivanku Tramp, supruga američkog predsednika Donalda Trampa danas se pojavila u jednom od svojih najlepših izdanja!

Prva dama SAD izgledala je očaravajuće u elegantnoj toaleti Karoline Herere veoma upečatljive ružičaste boje za koju su Trampovi izdvojili čak 2.990 dolara. Ovaj interesantan model je zatvoren oko vrata, gde ga krasi trendi mašna koja se završava trakom koja pada niz telo. Haljina je izuzetno komotna i ne ističe Melanijin seksepil koliko neke njene ranije kombinacije, a ima veoma zanimljive rukave koji se šire u malim volanima i sežu nešto ispod sredine podlaktice.

Ona je ponovo iznenadila ravnom obućom, tako da joj je ovaj stil bio i više nego udoban, a cipele koje je odabrala zapravo su ružičaste baletanke sa izvezenim zvezdicama.

Što se tiče nakita, Melanija je ostala verna orijentalnoj inspiraciji za svoj izgled, pa je ponela viseće tzv. luster-minđuše jaipurske juvelirske kuće Amrapali Jewels.

Izvor: Glossy

Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top