ŽENA ZMAJ! Eva Mendes uskoro puni 46 godina, a ON SE USUDIO DA JOJ KAŽE DA JE OSTARILA, evo kako je reagovala! Šta vi mislite? (FOTO)

Printscreen/Instagram

Poznati

ŽENA ZMAJ! Eva Mendes uskoro puni 46 godina, a ON SE USUDIO DA JOJ KAŽE DA JE OSTARILA, evo kako je reagovala! Šta vi mislite? (FOTO)

Evu Mendes ne vređaju komentari da stari. Nedavno je ova zvezda, majka dvoje dece, na Instagramu duhovito odgovorila na neumesan komentar da je ostarila, zahvaljujući komentatoru što je podseća da je „još uvek ovde“.

Govoreći za People, Eva, koja sledećeg meseca puni 46 godina, objasnila je zašto je ovako elegantno „poklopila“ komentatora.

– Bila sam uzbuđena reakcijom, jer ni na koji način ne mislim da je osoba koja je ostavila komentar o tome kako starim bila zlonamerna – objasnila je i dodala: „Ne mislim da je to bio zlonamerni komentar, ali mislim da je opasniji baš zato što nije bio takav, budući da je u društvu ukorenjeno da je starenje nešto čega bi se trebali bojati ili čega se treba stideti.“

– Mislim da je stav da ženu ne pitate koliko ima godina arhaičan – nastavila je Mendes. „Ako me pitati za moje godine, rado ću vam odgovoriti. Uskoro ću napuniti 46 godina i to me pomalo šokira. Ali ponosna sam na to.Htela sam se obratiti toj osobi, jer sam imala nešto da joj/mu kažem. Osećala sam da joj trebam objasniti da mislim da to nije bilo zlonamerno, a da ona misli da me uvredila“, nastavila je glumica.

– Želim vam pokazati da to smatram komplimentom, jer sam još uvek ovde – rekla je. „I znate, umesto da kažem da imam 46 godina, volela bih to promeniti i reći ‘imam 46 godina iza sebe’, jer to na španskom zvuči vrlo lepo. Kažemo: ‘Tengo cuarenta seis anos.’ Postoji mala razlika u značenju, ali je to važno.“

– To je kao da se ne osećam 46 godina staro, već osećam da imam 46 godina iskustva – dodala je Eva Mendes. „I to me jednostavno čini jakom.“

Izvor: Informer

Nastavi čitanje
Kliknite da komentarišete

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ostalo u Poznati

Popularno

To Top